Kızlar bebeğim 24 günlük süt kusuyor

Fazlasını çıkarıyordur eminim ama gün içinde 3-4 kere çıkarıyor sütü midesinden normal mi acaba keyfi yerinde bezler de doluyor kusma sonrası beslenmesi de iyi istiyor acıktı mı ama sayısı biraz bana fazla geldi kusma normal mi acaba deneyimli anneler cevaplarsa sevinirim

Merhaba benim de bebeğim bu zamanlarda gün içinde çok fazla kusuyordu hemen hemen her beslenmeden sonra kusardı sütüm kesildiği için mama ağırlıklı veriyordum çocuk doktoruna götürdüm reflüsü varmış mamasını değiştirdik reflü mama kullanıyoruz sonrasında rahatladı azaldı çok şükür 4 aylık oldu hala aynı mamadan devam ediyoruz siz de bir götürün isterseniz

1 Beğeni

Reflü tanısını nasıl koydu nasıl anlıyorlar yani :slightly_frowning_face: haftasonu kalça ultrasonumuz var zaten gideceğiz gittiğimde söyleyeceğim benim de sütüm çok az geliyor ek mama veriyoruz kusuyor mamadan sonra :pensive_face:

Üzülmeyin tedavi edilince önüne geçiliyor doktor zaten takibimizi yapıyordu bir önceki kilosuyla kusma şikayeti ile gittiğimiz gün arası kilosuna baktı ve hiç kilo almamıştı hatta vermeye başlamış bebeğim o kısa zaman diliminde.hemen antireflü mamaya geçiş yaptık bir hafta arayla 2 kez kontrole çağırdı ki zaten kusmaları gözle görülür şekilde azalmıştı ama tamamen kesilmemişti kilo alımı da güzel ilerlemişti çok şükür hala devam ediyoruz en azından şu an sadece fazlalığı çıkartıyo o dönem direkt içtiğini çıkarıyordu o zamana göre şu an çok çok iyi bebişim paylaşın size de yardımcı olacaklardır ben aptamil ar kullanıyorum memnunum

Bende 9 gün olacak doğum yapalı bebeğim emdiği sütü kusuyo iki çeşit kusuyo biri peynir gibi biride normal kusuyo doktor bana tm gazını cikartmiyon ondan dedi