İki gündür kasılmalarım çok artı bugün acile gittim sancılarım var öğlen tekrar gel dedi açılmam yok sezeryan günüme dürt gün var erken alırlar mı acaba
Olabilir cnm günün kalmamiş zaten Rabbim hayirlisi ile kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz
Evet günümüz kalmadı iki gündür çektiğim sancı öldürdü beni keşke diyorum bugün alsalar artık yeter inşallah güzel haberler le gelirim bende çok istiyorum bakalım çok teşekkür ederim
Evet sancısı çok zor ama kucağına alınca hepsini unutacaksın annesi Allah kolaylık versin inşallah cinsiyeti neydi acaba bebişimizin
Evet öyle aslında kucağa alınınca zaten hiç bir şey kalmaz geriye rabbim cümlemize kolaylık nasıp etsin inşallah bebeğimin cinsiyeti kız rabbim nasip ederse
Amin inşallah aynen öyle ayy çok sevindim benimde 3ü gebeliğim 2tane oğlum var buda kız Allah izin verirse 34haftalik olacağız bende çok korkuyorum ama biran öncede kucagima almayı istiyorum
Rabbim bağışlasın inşallah benim öç tan oğlum var bu dürdüncü Allah nasip ederse aynı kaderi yaşıyoruz neredeyse bende çok korkuyorum ama artık bitsin diye de çok istiyorum gerçekten çok yoruldum artık ama korkunun ecele faydası yok bir şekilde çıkacak o bebekler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sana da cnm
Senin adına çok sevindim gerçekten evet aynı kaderi paylaşiyoruz amin cümlemizin cnm yaa erkek çocuklarımızda sanciniz bu şekildemiydi benimkinde sancı geldiği zaman doğuma gitmiştim ama kız çocuğu bir kaç gün çektirir farklı olur diyorlar aslı varmı acaba
Amin canım Allah razı olsun bende senin adına sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Benim son gebeliğim dede sancılarım sürekli vardı neredeyse her gece hastanedeydik takı doğuma kadar bir ay öyle geçti ama bu gebeliğim de kasılmalarım mevcut ebeler küçük küçük sancılar var diyor ama ben dibine kadar yaşıyorum iki defa gittim bugün açılma yoktu sancılar mevcut tu eve git gününü bekle dediler artmaz sa inşallah bir daha gitmem de zaten o alttan muayene ler bitirdi bugün beni yaa nasıl çıkacam bu halden diye düşünüyorum kendi kendime çok ta korkuyorum yaa
Allah yardımcın olsun cnm bugünlerde gececek insallah zor oluyor ama geçiyor demekki sancıların da cinsiyetle alakası yokmuş dualarım seninle
Bencede sancının cinsiyetle alakası yok ama tamamen doğum sancı sı farklı mıdır onu bilemem tabi evet çok zor yaa daha öç gün nasıl çekerim bu sancılar ı ve doğurmadan bide çok korkuyorum açılma falan olur da diye halim kalmadı artık bu halde normal doğum u hiç düşünemiyorum rabbim yardımcımız olsun çok teşekkür ederim sizede lütfen herzaman dualarınızda bana da yer verin lütfen
Rabbim doğum zamanı kuvvet verir buna emin …tabiki her daim dualarım sizinle
İnşallah açılma olmadan bekler yaramaz kızım Perşembe ye az kaldı sezeryan olacam rabbim nasip ederse inşallah ama arada sancı fena gelip gidiyor artık çok yoruldum rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah çok yoruldum gerçekten
Ben sezeryandan korkuyorum sizde normal doğumdan galiba hakkınız da hayırlısı olsun gönlunuzdeki olur inşallah
Ben öç tane normal yaptım evet sonra sı daha kolay ama ben son doğumumda çok zorlandım onun için sezeryan istiyorum dokturum da oygun gördü diye gün verdi bekle dedi rabbim cümlemiz hakkında kolaylık versin Allah razı olsun canım
Arkadaşlar bu ultrason kağıtları benim kafamı karıştırdı doktor bir hafta ilerde dedi şimdi 28+5 oldum bir hafta olunca 29+5mi oluyor öylemi söylemem gerekiyor
Hayır yaa gelişimi önde ama haftasını yakalıyor sonra benim de hep öyle doktor iki hafta önde deyip durdu şimdi de iri bebek diyor artık
Aynı durum boyu uzun diyor kafası büyük dedi geçen haftada bir hafta ilerde diyor ben Gine kendi haftami hesaplicam ama dimi
Evet evet sen kendi haftanı hesapla bana da dediler kafası 10 gün önde boyu çok uzun iki hafta önde dediler son kontrol de doktor artık iri bebek demeye başladı maşallah güzel gelişiyor demek tır canını sıkma hiç te takma doktor un ne dediğini