Kızlar ben hamileyim 6+2 şuan sadece bir kere kontrole gittim 4 haftalıkdi doktorum sağlıklı gebelik olduğunu söyledi daha önce düşügüm olduğu için progestan ve folik asit verdi mide bulantısı halsizlik çok fazlaydı kasıkta kramp falan ama iki gündür çok normal belirtim yok bebeğime bir şey olmamıştır değil mi kontrolüm haftaya Çarşamba daha
Benimde ara ara hep kasık ağrım oldu bazen belirti azalınca evham yapabiliyordum acaba bir sıkıntı mı var diye, bir problem yoktur canım inşallah içini rahat tut
4 haftalıkta ne kese var ne bebek neye göre sağlıklı gebelik olduğunu söyledi doktorunuz merak ettiğim için soruyorum. Bir şey olmamıştır panik yapmayın. Her an mide bulantısı kasık ağrısı olacak diye bir şey yok. Göğüs hassasiyeti olur bi an ortadan kaybolur bunlar normal şeyler
Evet dün göğüs hassasiyetim vardı
Bilmiyorum doktora gittiğimde ultrason fotoğrafını verdi dış gebelik olmadığını söyledi ee bebeğin de yukarıda olduğunu söyledi düşük tehlikem yoktu ama daha önce düşük yaptığım için kontrol amaçlı progestan ve folik asit yazdı 2-3 gün öncesinde belirtilerim vardı mide bulantım kasık ağrısı falan 2 gündür yok daha önce de bebeğimi kaybettiğim için onu 4 haftalıkken kaybetmiştim insan tedirgin oluyor korkuyor acaba bir şey mi oldu falan diye düşük tehlikem yoktu ama daha önce düşük yaptığım için kontrol amaçlı progestan ve folik asit yazdı 2-3 gün öncesinde belirtilerim vardı mide bulantım kasık ağrısı falan 2 gündür yok daha önce de bebeğimi kaybettiğim için onu 4 haftalıkken kaybetmiştim insan tedirgin oluyor korkuyor acaba bir şey mi oldu falan diye
Aynen haklısın ben de öyleyim daha önce de bir düşüğüm olduğu için insan ister istemez korkuyor teşekkür ederim
Korkulacak bir şey yok içiniz rahat olsun düşükte kanama oluyor zaten . Belirtileriniz bir gelip bir gidecek tedirgin olmayın. Kötü tecrübenizi korkunuzu bebeğinize yansıtmayın vücut stres hormonu salgılayınca bebişe de ulaşıyor. Gebeliğin keyfini çıkarın böyle geçmez 9 ay onun içerde keyfi yerinde doktorunuz ilaç uygun görürse ilaçlarınıza ve beslenmenize dikkat etmeniz yeterli. Sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim rahatladım
Ya o kadar ağlamıştım ki 6 haftalik hamileydim belirtilerim kayboldu diye , kasık agrım vs hepsi gecmisti . Esim neden ağladığımı sorunca belirtilerim gitti beni anlamıyorsun diye hüngür hüngür ağlıyordum ne yazik ki annelik uzun ve zorlu doguma kadar hep bir endise, doğduktan sonra da hep bir endiseymis geceleri uyuyamiyorum 14 günlük bebegim aceba kusacak mi, kustugunu yutacak mi diye korka korka geçiyor geceler . Hic canini sıkma bunun icin . Sağsalim kucagina al insallah
Çok teşekkür ederim sende sağlıcakla büyüt inşallah
Amin insallah