Kızlar bakarmısınız

Kızlar doğum sonrası dikislerim açıldı tekrar diktirdim ve simdide dikis yerleri iltihap olmuş nasıl gecer bu iltihap basina gelen var mı benim gibi batikon kullandim dikis atildigindan beri devamli nasil iltihap oldu bilmiyorum onuda yaşayan varsa benimlede paylasabilir mi

Neden dikisleriniz açıldı kendinizi mi yordunuz

Yormadım aslında ama bende tam bilmiyorum neden açıldı

@anon51243553 sende iltihaplanmistin bacim musait zamaninda bibbak hele. Buarada su degdirme duzenli yarayi temizle yara terle temas etmesin diyede steril pamuk kapat bence sadece bantlama

Benim ilk gebelik daha doguma 2 ay var bilgim yok ama arkadaşımin sezeryan dikisi üzülmüştü cok ayaga falan kalkip is falan yapmıştı dikisi atmıştı insallah bilgili anneler gorup hemen yardimci olurlar

Benim oldu yess @Hümanurun_annesi kuzu sabah akşam batikonladim üstünü gazlı bezle kapattım havada alsın diye öyle geçti

1 Beğeni

Bir yerden orijinalden kantaron yağı bulun ve kullanın. Ama orijinal olmalı

Kuzu batikon kullaniyorum dikiş tutmuyor sanki vucudum acık gibi geldi bir tik daha anlamadim crystalin diye sprey varmis onu kullan dediler onu aldim kullanicam bakalim

Ister istemez kalkiyoruz ayaga malesef gurbette olunca yalnizsin :blush:

1 Beğeni

Kantoron yağı sür canım. Hem iltihapı alır hemde içerdeki dikişlerinin hızlı iyileşmesini sağlar.

Sonrada yüksek bel kilot giy. Kilotun dikişine gelen kısmınada orkit yapıştı orası sürekli hava alır bunları yap geçer

Aa biz onu göbek bağı düşerken kullandım

Aynı sorun bendede var doğum yapalı 2 ay oldu hala enfeksiyon geliyor Eylül 20de acilde sağ tarftan bir kaç dikiş açıp boslattilar ama geçmedi bugün gittim gene antibiyotik verdi çok sinirlerim bozuluyor açık yaram var kapanır dediler kapanmadı sizinkisi kokulumu akıyor acaba ins çok derinden gelmiyordur enfeksiyon benimkisi hemen deri altı Dr yeniden ameliyat bile olabilirsin dedi

Yani sıkıntıyı size buluyor doktorlar ama güzel dikememiş bile olablirler. Ben bel altı oldum spinalmidir nedir. Herşeyi izledim. 20 dk dikişi dikmekle uğraştı orda hemşire. Sıka sıka dikti. Siz bilirsiniz gerçekren sizmi zorladınız dikişlerinizi yoksa bişe olmadanmı patladı. Bidaha ameliyatta zor ama patladıysa mecbur olcaksın.

Kokuyor evet ama iltihap azalmıs bende

Insallah banada iyi gelir en onemlisi dikisim kapansın ondan korkuyorum sadece açılmasın da

Cok dikkat et aman kuzum ya dikkat ediyorsundur muhakkak bende ediyorum ama anlamıyorum nedenini vucudumuz kendi kendine uretiyor heralde dikkat etsekte

Benim kapandı kuzum

İnşallah benimde kapanır :blush: 3. Kez diktirmem bida kendimi :joy:

1 Beğeni

İnşallah kuzum