Once kucuk bir akne gıbıydı acıyodu ilk gun gecmeyınce oynadım sımdıde bu halde acıle gıttım merhem verdıler okadar cok zorlanıyorumkı oturunca kalkınca geceleri asırı acıyor sizce ne bu
Fotoraf atmayı bilmiyorum buraya
Cevap yazma ekranı çıkınca sağ alt tarafta gıf yukarı ok işareti ve ekran işaret i var canım ortadaki işarete basınca direk galeri resimlerin çıkıyor ordan seçip gönderebilirsin
Canım bu nerede çıktı çıbana benziyor sanki
Kasık balgesının bır tık asağısında en hızlı nasıl gecer abla
Ucu henüz yok gibi çıban sa ucu cıktıginda patlatirsan rahatlarsın ama patlatinca temiz tutman gerekiyor pansuman yap mikrop kapmasın
Canım bu hızlı geçicek bişeye benzemiyor sanki çok oynamazsan iyi olur en azından enfeksiyon kapmazsın
Anladım tesekur ederim
Ama sanki içinde kıl varmış gibi duruyor kıl dönmesi olması yakından iyice bir bak ya da eşin baksın içinde kıl var mı kış varsa o kılı çıkarmanız lazım cımbızla canım yoksa daha da ağrı yapar
Okadar şişmiş ki kıl varsa da gozukmuyor bile
Bence bunda kıl var canım kaç defa oldu bende de merhem sür hiç oynama zaten uç veriyor sıkınca da kılın ucuda çıkar ama çok acıyor![]()
Hıc sorma vala bu hamile halimle canım cıkıyor acıdan umarım cabuk ileşir zehır gıbı gecıyor saatler suan
Ayyy Allah yardımcın olsun inşallah canım