Hamileliğinizi hangi belirtilerle öğrenmiştiniz?
1 kavanoz turşuyu yedim yedim doymadım, Allah Allah noluyor dedim. Birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Benimde sadece adet sancısı ağrıları girip girip çıkıyor bende anlam veremedim olacak mıyım niye böyle diye başkada hiçbir belirtim yok
Gögüs ve koku hassasiyeti ile süphelendim cnm.
Pelvis kemiğimde ağrı ile güne başlıyodum. Ve aşırı derecede gaz oluyordu karnımda. Normalde reglden önce olurdu ama bu kadar fazla olmazdı çok sancı yapıyordu. Ha bide ekşi sevmememe rağmen ekşi çekiyordu canım idrar sıklığı da artmıştı biraz. başka hiç bişey hissetmedim.
Demin yaptimda bu şekil çıktı bu test cubugundan da pek emin olamadım yarin kan veririm
Bende sürekli aci biber turşusu yiyordum sabah akşam yiye yiye midem ağrıyordu artık
İkinci çizgiyi bakar bakmaz gördüm, ilk 5 dk içinde böyle çıktıysa büyük ihtimalle gebelik var. Kaç gün gecikti regliniz?
Hic sevmediyim bi şeyi aşerdim anans vazla tatli yiyordum test yapdim şüpelendim bulanik cizgi cikti yarinsi gun doktora gitim test verdim bir bakdim hamileyim
Terden öldüm yandım gece uyuyamadım
Ben de böyle öğrenmiştim gebe olduğumu 1 hafta sonra falan tekrar dene ya da dediğin gibi kan testi ver