İlk başta düşük tehlikem vardı sonra iyi oldu herşey şuan 34 hafta 3 gün bu 3 gebeliğim sırtımda ağrı baya oluyor bide ishal var vajinama da baskı hissediyorum vajina da akıntım baya bı yoğunlaştı benim gibi olan varmı
Bence normal. Bebek baskı yapıyor. İshal olmanın birçok sebebi olabilir. Yalnızca bebeğe bağlamak zor
Bence hiç ihmal etmeyin direk gidin
İhmal etmeyin Gidin Bence Çünkü benimde 31.haftamda doğum Yaptım ishal Hariç çok fazla sırt ağrısı ve Vajinamda Baskı hissediyordum Tabi bununla beraber Çok Fazla Bebekte kendini Kasıp sertleştiriyordu
@İmre başka ne şikayetiniz vardı şu an bende 31+3 haftalığım açılmam ve enfeksiyon var sancı yok doğum nasıl oldu doğum sonrası neler yaşadınız anlatabilir misiniz
Ya aslında Benim bebegimde birçok anomali vardı yani kaybettim.Dogumdan sonra Fazla yaşayamadı ilktede açılmam Falan Hicbirseyim yoktu sadece Fazla ağırlaşmış ve kendimi Kötü hissediyordum sancılarım başlamadan önce çok fazla Bel ağrısı ve oturduğum zaman Karnımın alt kısmında yanma Hissediyordum Ama Sancıya dair birşey yoktu sonra Gece 4 gibi kasılmalarım olmaya başladı sancıymış meğer. 10 20 dk da Bir Yavaş yavaş sıklaştı tabi Hastaneye gittiğimde sadece 1 cm Acilmam tek vardı Doğuma Aldılar bebeğim 1300 Kg doğdu 5 saat sürdü doğumum.Normal doğum oldu Bebek sağlıklı olsaydı Tabi sezeryan yapacaklardı çünkü Erken doğum olduğu için riske atmak istemezlerdi ama Bebeğimin durumundan dolayı Doktor önermedi.Zaten Hemen toparlamdım doğumdan Sonra 2.gun ayaklandım.bile Sık sık doktora gidin derim Çünkü Nezmn Olacağı belli bile değil aniden olan Birşey ona Göre önlem alınır umarım bebisinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
Başınız sağ olsun çok üzüldüm sorduğuma pişman oldum
Bu gün gittim ve poposu geliyormuş iki hafta sonra gel dedi düzelme yoksa direk ameliyat edecem ve çok korkuyorum çünkü diğer doğumum da böyleydi makat olarak doğurdum çok kesilme oldu
Aslında bu gün gittim sol tarafta başı sağ tarafta ayakları popusu da vajina ma baskı yapıyor dedi iki hafta sonra gel.duzelme yoksa direk ameliyat çok korkuyorum
Çok üzüldüm rabbim en güzel.sekilde nasip.etsin size insllah
Amin ecmain Sağolun
Kizlar birşey sormak istiyorum benim ne ağrım var ne sancım nede herhangi bir lekem doktor bana sezeryan için gün verdi acaba diyorum neden erken almak istedi nstde sancımda çıkmadı 39 haftada alacaklar normalmi sizce