Kızlar bakar mısınız

38 haftalık hamileyim son birkaç gündür nefessiz uyanıyorum uyandığımda tıkanmış gibi bir his oluyor burnumdan aldığım nefes mi yetersiz kalıyor anlamıyorum burnum tıkalı gibi de değil ama anlayamadım normal bir durum mu acaba bebişi etkiler mi

Bende aynı durumdayım ama hiç bir fikrim de yok inşallah bilen biri yazar

1 Beğeni

İnşallah ya çok zor zaten son haftaların verdiği ağırlık varken böyle şeylerin olması yaşam kalitesini daha da kötü etkiliyor inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

Son haftalarda nefes darlığı olmasının çok normal olduğunu biliyorum hamilelik ilerledikçe illaki artıyor sonuçta içimizde bir can taşıyoruz

1 Beğeni

Amin amin inşallah yaaa rabbim böyük hayırlısıyla o günleri de götürürüz inşallah

1 Beğeni

Benim de bir kaç haftadır burnum tıkanıyor özellikle de sabahları. Deniz suyu kullanıyorum sprey olan doktor onu önerdi

1 Beğeni

Ya benimki tıkanıklık gibi değil nasıl söylesem tıkanık değil ama uzanınca uyuyunca falan nefesim daralıyor uykudan nefessiz kalmış şekilde uyanıyorum ama burnum da kısmen açık gibi tıkalı desem değil tam açık desem açıkta değil tuhaf birşey tam ifade edemiyorum