Kizlar az önce düştüm

Kizlar 27+3 deyim annemlerde kaliyorum eşim gorevde olduğu için küçük kardeslerim suyla oynadilar yere su dokmusler bende yerler desenli fayans olduğu için farketmedim ve ayağım kaydi düştüm başına gelen varmı belim agriyo biraz bebeğin hareketlerini henuz hissetmiyorum ztn 2 gündür pek hareket etmiyo acaba bisi olurmu

Git doktora görün yinede

1 Beğeni

İNŞALLAH bişey olmaz.nasilisin şimdi harket etimi bebiş

Ennn korktuğum şey. Bence doktora gitmelisin ihmale gelmez. Rabbim sana bağışlasın inşallah

Doktora gittinmi? Her sey yolunda mi?

Evet hareket ediyo ama gidemedim daha hastaneye doktorumu aradim sordum dün saat geç olduğu için aramamistim hareket ediyosa bi sorun yoktur dedi hem yan düştüm karnimin üstüne dusmedim

Nasil oldun Iyimisin

İyiyim çok şükür çok sağolun belimin agrisida geçti bebegimde hareket ediyo uyandigimdan beri içim rahatladı

Iyi iyi çok sukur , Sevindim .

1 Beğeni

Şükür canim harket ediyorsa o zaman problem yok​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende 10 haftalıkken yağmur yağdı düştüm kaldırımda ayağım kaydı sağlık ocağında kalp atışına baktırdım iyiydi çok şükür şuan 33 haftalık ama doktora git ya da sağlık ocağına

Ben 12 basamak merdivenden düşüp kolum ağrıdığı için acile gittigimde hamile olduğumu öğrendim. Doktorlar korkuttu kanama olabilir vs yani onlar her detayı düşünüyor sağolsunlar iki günde bir gidip kontrol oldum ama Allah koruyor bence şimdi 22. Haftamdayım umarım sağlıkla kucağımıza alırız :hugs:

Sağlık ocaginda bakilmiyo diye biliyorum pazartesiye randevum var doktorda bisi olmaz hareekt ediyosa diyince o yuzden gitmedim yinede bi acile gidiyim yarın içim rahat etsin

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Bende bahsettiğiniz gibi yan bayıldım tansiyonum düşmüştü hemen diğer gün gittik şükür bi şey çıkmadı doktor kanama su gelmesi vs yoksa korkma demişti ben düştüğümde 18 haftalık hamileydim hareket ediyorsa korkma kendini izle gidebilirsen de bi gidip kontrol ettir en azından için rahat eder

Komsumuz da düşmüş hamileyken kordon dolanmasi olmuş çocuk hareket ediyo ama yinede korkuyorum böyle şeyler duydukca öyle sürekli hastaneye gitme gibi bi durumumda yok pazartesiye kdr bekleyim diyorum hem hareket ediyo ztn