Kızlar alışveriş çok şükür bitti😊

Vallahi kuzum bn zibinlari fazla fazla aldım bir 15 zıbın aldım uzun kol kısa kol atlet tarzı keisnlikle çok olması lazım inan yıkamak mümkün olmuyor ,kusmasa tasirtiyor yada altını değişirken iseyebiliuor :joy::joy:yenidogan takım az almıştım kesinlikle hata yapmışım çokça laİm oluyor giydirecek birşey bulamıyoruz sonradan aldık biraz 6 7 takım olmasi gerek diye düşünüyorum …bnm kaç tane vardır 8 baktım şimdi ama yetisemiyoruz buyusede digerlerinden giydirsem bol bol

E bebeğe baktım mı birde kuzum minnosum cinsiyeti belli mi

1 Beğeni

E bebeğe bakmadım canım mağaza gezemiyorum plesenta previa var çok fazla yoramam gerek mağazaları hiç gezmedim netten bakayım. Kızım olacak inşallah. Ben 4 tane zıbın aldım ama takımların altına giydirmek için aldım atlet niyetine. Birde hediye gelecek bana kargoya verecekler daha vermediler onlar gelmeden de Fuzuli almak istemiyorum çünkü sağolsun ablam hç bir şey alma ben aldım demişti ondan dolayı yine de bunları aldım. Ben annemlere yaşıyorum o yüzden yıkama kurutma sıkıntım olmaz tek yaşasaydım çok sıkıntı olurdu ama sağolsun ablamda almış zıbın takımlar falan almış bu hatta 2.kargoau olacak oyuncak bile almış :smiling_face_with_three_hearts:

Birde benim kız çok şükür o kadar sıkıntıya rağmen gelişimi 1 hafta 10 gün ileri gidiyor. Baba uzun boylu ben de uzun boyluyum babasını bilmiyorum ama ben ve kardeşim doğduğumuzda 5 kg Doğmuşuz şimdi zayıfız ama :joy:eğer bize çektiyse kilolu doğacak gibi birde boyu da uzun doğacak o yüzden ilk 1 ayı çıkartacak kıyafetler takımlar var ondan sonra boyuna kilosuna göre alıp giydirmek istiyorum. Alıp giydirememek var birde yazık günah olur. Zıbınlar dediğim gibi 4 tane aldım ama hediyede gelecek 10 a yakın yine zıbın olur o da yeter bence. Bizi ilk 1 ay çıkartsın yeter derdindeyim uyku tulumu Kanguru falan da almadım doğduktan sonra kullanmaya başladığım da alacam belki kullanmak istemeyecek kızım çünkü bazı bebekler çalışamıyor bir türlü bu tür şeyleri istemiyor ne yaparsan yap. O yüzden onları doğduktan sonra alacam bazıları onları da doğmadan alıyor.

Kuzum kızın olacak çok hoş benmde kizim 20. Günlük oldu bn tüm kıyafetlerini hepsi birada defactodan aldım sabah saatekrinde takip edersen indirimli oluyor bazen sisiriyorlad fiaytalaro ama takipte kal o paylast8gum ürün baryah ben onu kaça aldım biliyor musun şuan 1500 fiyatı bn 350 liraya aldım geçen baktım yine düşmüş takip etmek lazım bir takım daha var 700 lira bn 250 aldım .100 liraya elbisleer aldım Co hoş ve hepsi pamuk çok kaliteli hakikaten herseyini ordan aldım helali hoş olsun parası hem indirimleri takip ettim hemde bu fiyata bu kalite …başlarda kızan eşim şimdi iyiki almışsın diyor .bend ebir tek zibinlarimi aldım e bebekgen diğer herşeyi defactodan aldım .hatta burda mağazası var outlet ordan da aldım çok hoş şeyler hemde pamuk magaza gidemezsin ama internetten takip et bence .alt üst şortlu takımlar 150 lira şuan listemde var bir sürü ürun fiyatı düşmesini beklouorum

E bebeğe sen söyleyince baktım canım ama trendyol daha uyguna geldi birde defacto ya bakayım aynen sürekli bakmak lazım indimleri yakalamak lazım aslında. Baya karlı alışveriş yapmışsın :smiling_face_with_three_hearts:ben de takip edeyim e bebekle defacto yu

Kesinlikle bak kuzum DeFacto özellikle çünkü çok çok uygun fiyatlar seni şaşırtmasın indirim oluuor sürekli Takip etmek lazım bn hala Listeme ekleyio ekleyip aliyorum…bn takip ederim cnm senin için iki takım özellikle çok uyguna düşüyor

1 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim canım benim uygulamasını yükledim dün geceden beri bakıyorum :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Ah canımsın yah bende bakacağım bn o iki takım için bakarım bence bunlair mutlaka almalısın .ama diğer elbiseler falan senin begenecehin şeyler bakarsın onlara mutlaka bak ,ağustosta 4 aylık oluyor kızın galiba ona göre hesaplar alırsın cnm bu ikisinin üçlü olanntakimdan iki tane aldım digerinide aldım ben sık sık bakacağım cnm

Birde bu var buda uyguna düşüyor ama bir bedeni 670 lira oluuor onada bakacagaim bu ikisini yeri çok güzel pamuklu zaten