Kızlar acill fikrinize ihtiyacım var

Kızlar adetim daha geçmedi belirtilerim var kaç gündür göğüs dolgunlugu ve agrısı olduğunu belirtmiştm erken gebelik testinde hafif gölge silik çizgi çıkmıştı cuma günü cumartesi günü de yine erken gebelik de silik çizgi çıktı kaset test yaptığım da zorla görülen gölge çizgi vardı bugün de erken gebelik testi yaptım hayalet falan değil bakınca direk görülen ince çizgi çikti hemen ama kafama takıldı kimyasal olmasından korkuyorum adet geçmeden hala böyle silik çıkması normal mi sizce adetlerim pek düzenli değil iki üc gün oynuyor flo uygulamasına göre yarın adet günüm

En dogrusu kan tahlili yaptırın kesin sonuc cıkar.Ama belirtiler hamilelık belırtılerıne benzıyor

Cnm bn adetimden bı gün önce yptim çok netti sen istersen kan ver

Alttaki siyah olan cumartesi günü yaptığım üsteki bu sabah olan

Benimde öyleydi adetime 6-7 gün varken öğrendim ben hergün test yaptım koyulaşma olmadı adetimin 1. Günü yaptım koyuydu kendinşzi strese sokmayın adet tarihinizde yapın şuan kanda 50-150 hcg değeri oluyor 3 haftalık gebelikte idrara da geç yansıyor

Adet günü kaset test yapsam koyu olur mu erken testim kalmdı

Kaset test biraz geç çıkarıyor :frowning:

Önceki gebeliğimi adet günü 5 gün gecikince kaset testle öğrendim yine öyle yaparım o zaman

Bakın fotoğrafı karartınca daha belirgin

Net olması için biraz daha bekle

Aynen beklemek en iyisi çünkü regl düzenli değilse ne zaman olduğunu kestirmek zor bir de erken test insanı strese sokuyor ben boş yere çok stres yaptım inşallah hayırlısıyla bu hafta mücdeli haberinizi alırsınız :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

İnşallah canım teşekkür ederim​:face_blowing_a_kiss::two_hearts: