Kızlar acill bakın bebeğim bitlendi

Hanımlar bebeğim 5 aylık kaynanam yüzünden bitlendi ne yapabilirim yardımcı olın lütfen

Bit ilacı diyecem ama bebeğin küçük daha… doktor tavsiyesi alsan daha iyi olur

1 Beğeni

Eczaneye sorduk çok küçük olmaz dedi ona

Canım bende bitlenmiştim suan hamileyim benim doktorum bana bunu önerdi bebeklerde kullanılır mı tam bilmiyorum ama bitkiselmiş

1 Beğeni

Bi sormak lazım

Bende hamileylen bitlendim yine kaynanam yüzünden bu kadın beni kanser edecek :woman_facepalming:

Evet zor bende korkmuştum kullanamayacağım nasıl gececek diye ama bunu bi kaç kere kullandım gectş i

1 Beğeni

@Öykü18 merhaba öncelikle mutlaka doktora gitmelisin ama şuan için bunları uygulayabilirsin. Sirke, bit yumurtalarının saçtan ayrılmasına yardımcı olabilir. Ancak, bebeğinin hassas cildini tahriş etmemek için seyreltilmiş sirke kullan. En az 60 derecede yıkayabileceğiniz tüm kıyafetleri, çarşafları, yastık kılıflarını ve havlu gibi eşyaları sıcak suda deterjanla yıkayın. Halıları süpür, mobilyaları sil. Bebeğine kullandığın tüm tarakları kaynatarak dezenfekte et.

1 Beğeni

Ay nasıl oldu ya ne yaptı ki

1 Beğeni

Hepsini denedim ama yinede gitmedi vazelin yazıyordu internette onu bile denedim olmadı hergün tarıyorum fön tutuyorum yinede geçmiyor kafayı yicem

Ayy hiç sormayın kaç haftadır bununla uğraşıyorum o kadar canım sıkıldıki yazık yavruma saçıda yeni uzadı kesmek istemiyorum kıyamıyorum

İnşallah işe yarar bu

Daha bebek ya sacını kazıtsanız belki gider daha iyi olur en azından :innocent:

1 Beğeni

En iyisi kazıtmak yoksa kurtulamazsınız kendiniz de mutlaka bit şampuanıyla yıkanın. Durulanma suyuna bi damla lavanta yağı damlatın

1 Beğeni

Kıyamıyorum kazıtmaya

Lavanta yağı olabir

Yeni uzadı saçları :woman_facepalming:

Aaay ne kadar tatlı :ribbon:haklısınızda bilemedim ki ne olur

1 Beğeni

Az önce eczacima sordum… hicbirsey sürmesin cildiye görsün o çocuğu dedi

1 Beğeni

Ay çok sağolun sordurdunuz için :heart::pray: