Kizlar acil

Kizlar merhaba ben adet oluyorum ama gebe olduma çok emindim hissediyordum acaba gebeyim de yerleşme kanamasimi acba diyer adetliyken test yaptım ve silik bir çizgi çıktı siz ve varmıdır yoksa acaba adetden kaynaklimi çıkmıştır

Canım kanaman nasıl geliyor eğer pembe yada kahverengi renkte ve azsa yerleşme kanamasıdır kırmızı yoğun renkteyse de adettir adetse hamile olamazsın maalesef adet olduysan ya test bozuktur ya hormonlarından silik çıkmıştır

Bilmiyorum artık her ay öyle deyisik sonuclar aliyorumki inanamazsiniz artık ne yapcami şaşırdım 2 ay önce inanirmisin testim böyle silik bir çizgi çıkti ikitsne yaptım ikiside aynıydı kan testinden sonra adet gördüm sonucu öğrenmek istemedim sonra 2 hafta sonra gitimdede yükseldini öğrendim dustumu kimyasal gebelikmiyid hiç bilmiyorum bı önceki ayda 8 gün gecikmem oldu bitane teste tam böyle belirgindi kanda filan da çıkmadı 8 gün sonra da adet gördüm

Kimyasaldır canım düşük o kadar basit olmuyor. Bende 4 kimyasal geçirdim 1 kere de bebeğimin kalbi durduğundan kürtaj oldum. Şuan 4 aylık oğlum var Allah’a şükür. Psikolojini çok anlıyorum bi var bi yok görmek çok yıpratıcı. Allahım daha büyük acılarla kayıplarla sınamasın seni inşallah. Tez zamanda da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ama bu kadar stres yapma en çok stres etkiliyor hamileliği :folded_hands::heart:

Öncelikle hayırlı olsun Allah onu size bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim İnşallah benimde olur yani şu an adetliyim yaptım test silik çıktı 3 gün sonra filan tekrar demicem bu testlere güven olmuyor eczanelerde ki çok daha iyi ben diyorum ki acaba 3 gün iliskiye girdim üçüncü gunun ilişkiden sonra adet gördüm acaba yani acaba küçük oldu icinmi adet gördüm bide gebeyken adet görenler varmjs