Kızlar acil çok kararsız kaldım

Saat üçte ufak bı sızıntı şeklinde su aktı peceteyi islatmaycak derecede ama öyle çok değil sancım yok ağrım yok gayet iyyim ama suyumu geldi acaba diye korkuyorum da azda olsa sıvı korktum hasnetnaye gidecem ama korkuyorum ağrım olmdan doğum için müdahale eder ller diye beklemekle beklememek Arsinda kaldım su tam olarak nasıl geliyor tecrübeli anneler yardımcı ola bilrmi ilk gebelik bu arada 40haftaligim

40 hafta ise bence gitmelisiniz sonuna gelmişsiniz riske atmayin derim :smiling_face_with_three_hearts: sağ salim kavuşun mucizenize :heart:

Gitmedim Canim ya ama dün gece siterse giridm şu an da su filan hiç bı şey yok ne sancı ne ağrı yatırırlar diye de çekilmiştim su olsa şimdiye belli ederdi herhalde ama devam etse gelmeye gidecektim bebeğim de haraktli takıpteyim yani​:smiling_face::heart::heart::smiling_face: teşekkür ederim cevabın için amin inşallah sağlıklla bı kavussam başka bir şey istemiyorum

Su öyle az gelmez ya sürekli azar azar gelir yada birden bardaktan boşalır casina gelir bebeğinin hareketleti iyise sancı ağrı yoksa bekle derim ben iki gündür sancı çekiyorum ne yazık ki erken başladı ikide bir gidiyorum o muayene iyiyce beni sterese soktu sen kendini iyi hissediyor san bence bekle sancını için rahat değil se git ama tercih meselesi tabi

Sancım filan hiç bir şey yok o yüzden beklemeyi tercih ettim bende zaten yarın doktor kontrolüm var boşuna gidip kendimi siterse sokmak istemedim iyki gitmemism su olsa dediğiniz gibi bugün de gelmeye devam ederdi

Aynn öyle yarın doktor kontrolünde doktor böyük ihtimalle der zaten bir haftaya gün verir inşallah bir sıkıntı yok sa doğumu başlatmak için :smiling_face_with_three_hearts:

Çok korkuyorum aslını sorarsanız daha nişanım bile gelmedi benim hareketi var bazen diyorum bu çocuk acaba içimde büyümek mi istiyor dışarı çıkmadan diye sanki hiç doğmayacakmis gibi hissediyorum eşimde işteyken arayıp sürekli soruyor sancın ağrın varmı diye . Cebrmedikler daha mı doguramadin diyorlar biraz sinir bozucu durum açıkçası :smiling_face::smiling_face:

Emin ol ki bebek ne zaman isterse o zaman gelecektir sen istesen de istemesen de o yeterki ışığı görsün :joy::joy::joy: çevresindekilere gelince hiç kimseyi takma eşin sabırsız lanir o normal benim eşim de hadi artık kızım gelsin seviyim diyor ama işte herşeyin bir zamanı var sanki biz çok mu hoşlanıyoruz bu durumdan ağırlık desen var butkinlik yorgunluk herşey artık üstüme üstüme geliyor biz daha çok istiyoruz ama işte Allah böyük sağlıkla gelsinler inşallah

Sancım filan yok dokturm yatış veriri diye de endişeleniyorum yatmak istemiyorum ağrısız sancısız durup dururken

Valla benim suyum gelmedi doktora kontrole gittim son güne kadar ağrı sizi.uoktu doktor baktı.dedi suyun bitmiş dedim su gelmedi sizdirmistir dedi tuvalette giderken az az gelmiştir anlamamissindir dedi bence sende git ihmal etme gitmeseydim şuan bebeğim yanımda olmazdı belkide

1 Beğeni

Bence git hastaneye ben de sancısız gittim suni sancı verdiler suyu bitmiş dedi direk yatış yaptı çıkış istedim yaptırınca izin vermediler çocuğa birşey olur diye çünkü suyu kalmamıştı seninki gibi yavaş yavaş su geliyordu en son da zaten doğuma yarın saat falan kalınca suyun tamamen boşaldı çok zor oldu ama bir kerelik ağrı sonuçta 9 ay vermişsin ben gittiğimde de 40 haftalıkti aldılar

Merhaba benimde sürekli camasirim islaniyor akinti saniyorum ama islaniyor su renginde bebegimin hareketleride kisitlandi aşşa indi baya bi hareket ediyormuydu bebeginiz sizin yorumu gorunce peki kacgun susuz kalmis icerde 10 unda randevum var endise ediyorum bende

Bazen agrisiz sekilde hafif hafif suyun gelebilir bu doguma az kalmis bugun yarin baslayacak demek korkmayin cantanizi falan hazir tutun en iyisi. Sag salim gelsin bebisiniz umarim​:heart::blush:

Şimdi bu akıntı parlak mi bide bu akıntı hamilelik boyunca varsa neyse ama yoksa şuan akıntı varsa suyu olabilir bide kız.nasil.icin.rahat ben doktor demesede randevusuz giderdim

Bilmiuorim mesela Perşembe gittim herşey normal sanciyi beklicen dedi ne zaman gelir dedim dedi ansızın dedi eve geldim pazar günü çok iyiyim pazar gecesi sabahıni.zor ettim valla

Vallaha dayanamadım gittim daha yeni geldim doktordan çok şükür hersey yolundaymış ilk nst me soktular sezeryan günü verdi 30 temmuza

Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah ben kendi istegimle sezeryan istedim

Gittim bugün doktor kontrolüne ama suyun iyi olduğu için yatrmiyorum dedi yani gelen su değilmiş ben su sandim kırk haftalık rahmin de kaplı ama bebeğin yüzünü göremiyom dedi bebek kanalda mi oluyor öyle dediğine göre ve baş aşağı bebek rahmim de niye açılmıyor hiç bilmiyorum endişeliym

Bebeğim dokuz aylık oldu :grin: