Kızlar acil bakarmısınızz

10+6 ilk gebeliğim aşırı sırtım kuyruk kısmım ağrıyor eğilip kalkamıyorum bazen oturduğum yerden kalkamıyorum bazende diz kapaklarıma vuruyor çok kötü ağrıyor dayanamayıp bez herhangi bir barçayla dizlerimi sıkıp bağlıyorum normalmi ?

Magnezyum alıyor musun hafif ağrılar olur ama öyle şiddetli oldup olmadığını bilmiyorum bebek büyüdükçe bi şikayetler artacaktir

Hayır folik asittrn başka bir şey kullanmıyorum 12. Haftada kontrolüm var

Doktor vitamin baslatacaktir magmezyum ve kalsiyum eksikliğinden dolayi kramplar oluyor bende 24. Haftadayim bel bacak kuyuruk sokumu ağrıları artti gece uyutmuyor nerdeyse

Evet benimde öyle. bu arada çok az enfeksiyon var dedi doktorum ilaç yazdı hap asla kullanamıyorum bende hiç almadım su çok tüketmeye çalışıyorum

Enfeksiyon sürekli tekrarlicaktir çok dikkat etmek gerekiyor :blush:benimde şimdi var henüz kontrole gitmedim

Ya çok geçmiş olsun sizde bol su tüketin ilaçtan daha iyi

Cok sagol cnm​:heart_hands:t2:Evet susadikca içiyorum ama doğrusu çok su tüketen biri değilim :woman_facepalming:t2:

Bende yanımda suluk bulunduruyorum sürekli

İçebildiğim kadar içiyorum

1 Beğeni

Maden suyu içmek de faydalı kramplar için bana ebe tavsiye etti günlük düzenli olarak içiyorum dene istersen çünkü o da magnezyum ve mineral açısından zengin

Bilmiyordum teşekkür ederim deniyecwğim

1 Beğeni