Kızlar acil bakarmisiniz

28 haftada nst bağlandım sancım yok ama nstde sancım çıkıyor bu durumu yaşayan varmı var ise sonrasında noldu yatış işlemi verdiler şuan hastanedeyim ama sancım yok niye böyle bişey oluyor

Benim ikiz gebelik gecen hafta sanci cikti yatis verilmedi istirahat et dedi doktorum bende hissetmedim makinede cikti

Kaçıncı haftada size denildi peki şuan sonuç nedir sizde yani ağrı ciknasi normal mi hissetmiyorum şuan hala bekliyorum bişey de demiyorlar

Kontrol amaçlı yatış vermişlerdir bişey olmaz Allahın izniyle bendede öyle olmuştu 34. Haftada yatış verdiler bir gün kontrol altında tuttular sonra çıkış verdiler

29 haftalıkken ben de kasılmalarımı hissedip gitmiştim nstde de biraz çıktı, takip için yatış istediler ama ben çıktım, idrarda bakteri çıktı (enfeksiyon olması için kültürde çıkması gerekiyormuş, kültür temiz çıktı).

şu an 32 haftalığım 3 haftadır bu kasılmalar devam ediyor ufak ufak, dinlenerek geçirmeye çalışıyorum ben de

Teşekkür ederim dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :pray:

Umarım herkes sağlıkla kucağına almak nasip olur teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinde ayrıca :pray:

1 Like

Bugun kontrolum vardi bugun sanci cikmadi 36 haftalik ikiz oldugu icin rahim yirtilabilir cok incelmis yarin alalim dedi ben 1 hafta da dursun dedim haftaya alacak cigerleri iyice gelissin yatarim dinlenirim dedim artik