Kızlar dün doktora gittim alttan muayene etti 5 haftalık kalp atışı oluşmamış haftaya gel dedi akşam hafif kahverengi lekeler geldi şimdide ufak bir kan pirtisi geldi
Çok korkuyorum panik oldum
Kızlar dün doktora gittim alttan muayene etti 5 haftalık kalp atışı oluşmamış haftaya gel dedi akşam hafif kahverengi lekeler geldi şimdide ufak bir kan pirtisi geldi
Çok korkuyorum panik oldum
Ay tövbe hiç böyle bise ile karşılamadim kuzum doktoru arasaydin düşük olmasin
Agrım sızım hiç yok ama
Mutlaka acile gitmelisin için için yicegine emin ol birdahada alttan muayene etmelerine izin verme
Bence sen acile git dusukte ağrı olmadan da oluyo benim oğlumda ağrı olmamıştı 5 6 haftalik da az bise bise geliyodu agrisis ilerleyen haftalarda doktora gittim dediler ki bebeğin kalbi durmuş salaklar hareket etmedi içn oda uyuyodu halbuki ozaman 15 haftalık ti ve düşük olacak çocuğu almalıyız dedi ben istemedim dursun dedim olursada kendi düşsün dedim Doktoruma bebek öldü diye rapor yazmışlar Doktorum bakti rahimde kalıntı bir parça varmış ondan dolayı kanaman var yoksa bebekte sıkıntı yok dedi neyseki hap kullandim busefer böbreğinde sıkıntı var bir tarafı açıklığı çokmus doğunca ultrason la bakılması lazım dedi yani çok şeyler yaşadım çok şükür ki sağ saglim kucağıma aldım ve doğduktan sonra baktılar hepsi temiz çıktı şimdi bebeğim 16 ayı bitecek 17 aylık kuzum neler çekti anne karnında
Bence bi acile görün en iyisi
Şuan köydeyim buranın yolları çok kötü çukurlar var her seferinde zor gidiyorum dün yeni gittim yine gidersem bana zararı olur diye korkuyorum
Canım ne kadar kötü olabilir ki yol beklemen daha kötü bence arabann sallaması ile bse olmaz
Sen bilirsin ama ben bu kanamayla bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim
Bu kadar mı gelmişti çok mu geldi
Evet bu kadardı
Henüz kalp atışı yok zaten 5 haftalık
Canım benim sakin ol öncelikle. Alttan muayene ettiği için lekelenme olmuş olabilir sakinliğini koru lütfen. Eğer dün kalp atışı görünmediyse bugün gitmenin bir anlamı yok. Daha çok erken… gözlemle sadece şu an. Çoğalırsa regl kanaması gibi olursa o zaman acile gidersin, şu anda gitmenin bir anlamı yok. Kendini telaşlandırma vücuduna ve bebeğine güven Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Geçmiş olsun ![]()
![]()
Canım attığım fotoğraftaki öğlende geldi bir kere o kadar yoğun gelmedi ara ara normal akıntı ile birlikte kahverengi leke geliyor
Olsun canım inş geçer
kıpkırmızı regl gibi kanama olmadığı sürece allahın izniyle bir şey olmaz inş
Yok canım çok şükür kırmızı renk kanamam yok çok teşekkür ederim yazdıgın için biraz olsun içim rahatladı daha önce bir kayıp yaşadım korkuyorum o yüzden
Benimde ilk gebeliğim düşük olmuştu ve hiç kanamam olmadı desem inanır mısın? Normal muaeyeneye gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştik.. ikinci gebeliğimde 4,5 ay hematomdan dolayı kanamam oldu- hem kırmızı hem kahverengi… şu anda o kızımı sallıyorum ![]()
İnş çoğalmaz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin içini ferah tut böyle şeyler çok sık oluyor dediğim gibi muayene sonrası bunlar çok doğal. Doktorun dediği gibi haftaya gidersen inşallah kalp atışı duyulur ![]()
Vakit kaybetmeden bir acile git kalp atışı olmaz geç döllenme var ise
Haftaya olur kalp atışı haftaya gel dedi şimdi gitsem yine alttan bakacak hep kötü hale gelmek istemiyorum