Öncelikle selamün aleyküm kızlar ben ayın 15 inde iğne oldum iğne günü hariç 10 gün sonra test yaptım silik çıktı bugün 13 üncü gün yine test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı hiç sonradan pozitife dönen varmı aranızda sadece sırt ağrısı bacak ağrısı birde ara sıra gelen kasık ağrısı var beklemem gerek aranızda yaşayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ![]()
Benim gibi olan yokmu ?
Catlatma ignesi mi vuruldunuz
Ben de 13. Gün test yaptim negatif çıktı ama daha adet günüme vardi sonraki günlerde yaptim tam hatırlamıyorum ama sanirim 16. Gündü yapmıştim adetimede 3 4 Gün vardi test yaptim çok silik çıktı 4 Gün böyle hergun yaptim gittikçe koyulaşti kasik ağrım vardi adet olacakmış gibi sancılarım oluyordu adetim 1 Gün geçti kan verdim 1918 çıktı ama zaten ultrasonda da kese vardi aşırı küçüktü 4 haftalik demişti doktor idrar testi için çok erken olabilir cnm
Yaa çok teşekkür ederim içime su serptiniz gerçekten ama benim de idrarımda sıkışma oluyor çok adet ağrım yok hafif kasılma var sadece düşüklerim de var yani belirtim pek yok iğnenin 16 ıncı günü adet günümdür benim için dua eder misiniz ![]()
![]()
Evet ocakta vurdum tuttu düşük yaptım yine vurdum herhangi bir belirtim yok şuan siz vurdunuz mu iğneyi hiç
Bende ilk gebeliğimi geç öğrendim ama muhtemelen çatlatma iğnesi vurdunuz ve onun etkisiyle pozitif gördünüz. Yükseledebilir olmayadabilir inşallah gönlünüzdeki olur
Rabbim sağlıkli bir gebelik nasip etsin inşallah
bende ilk gebeliğim yine iğneyle oldu düşükle sonuçlandı çok şükür şimdi 5. Aydayiz umudunu hiç kaybetme inşalah sağlıklı bir pozitif görürsün![]()
![]()
![]()
Evet ilk test iğnenin etkisiydi adet olmayı bekliyorum ama bir yanım da halen ümitli hayırlısı olsun
Düşük yapmak o kadar kötü ki 3 sağlıksız biride iğneyle sağlıklı oldu ve beni de neredeyse ölüme götürüyordu hamd olsun yinede Rabbime ama süreç yıpratıyor Rabbim hayırlısıyla bebişi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ![]()
Amin cnm darisi inşalah senin basina![]()
Aynen öyle insani yerle bir ediyor o psikoloji sonuçta bebeğini kaybediyorsun birde çevre baskısı vardir şimdi onlar dahada üzüyor insani![]()