Azaldı bitecek derken bazen yoğun oluyor peçeteye geliyor progestan fitil haftada birde pruloton iğne korkuyorum bazen
Doktorun ne söyledi canım düşük tehlikesi vs gibi bir durum olabileceğini mi soyledi ?
1 gece yattım kırmızı gelmişti o zaman rahimde kanamalar gözüküyor demişti ama neden durmuyor bazen artınca korkuyorumda üzülüyorum
Öncelikle kötüyü düşünme gebeliginde lekenme yaşayanlar var . Ben düşük yaptım hiç lekem falan yoktu leke gelio dıe kötü düşünme hiç kalbini ferah tut
Kahverengi lekeyi cok onemsemiyor drlar. İlk 12 hafta kanama ve lekeler görülebilir diyorlar. Önemli olan bebegin gelişimi. Kanama olmasının nedeni rahimin genişlemesi, plesantanın yerlesmesi olarak yorumluyorlar.ilaclarınızı aksatmayın. Kendinizi yormayın bol bol dinlenin bol su için, su rahimin kasılmasını engeller. İns biran once tamamen kesilir.Saglıcakla kucagınıza alın ins.
Ya canım çok tşk ederim Allah razı olsun şimdi doktorum yazdı tedavin verilmiş yapılacak birşey yok şuan die
Tamam canım çok teşekkür ediyorum
Kahverengiye dönmesi de bir nevi iyi bir şey. Yerleşme kanaması da olabilir. İlacınızı düzenli kullanın, bolca dinlenin
Anladım canım tşk ederim bende öyle ümit ediyorum
Rica ederim