Biraz zorluyor beni yururken 33 haftadayim bazen kasikta hafif batma oluyor afedersiniz ama vajinal akintimda cogaldi sizler ne durumdasiniz @agustos-anneleri @bursa-anneleri
Bebeğin yaşama şansı doğum haftası ilerledikçe artar mesela 24. haftada doğan bebeklerin yaşama şansı çok düşükken 26. haftada doğanların yaşama şansı yüzde 50’dir 34. haftadan sonra doğan bebeklerin yaşama şansı ise daha yüksektir
%90 cikmis bu oran gunumuz sartlarinda ama insan yinede korkuyor ya masallah cok hareketli bu daha cok korkutuyor beni cikacak gibi hissediyorum bazen
Stres yapma canım kendi haline bırak o geleceği zamanı bilir oynar hareket eder onlara takılma sen sana doktorun söyledi mi hani erken doğum riskin var mı yok mu diye
Yok sadece 7 haftalikta dusuk tehlikem vardi onun haricinde son muayenede kanalada bakti vuruyor cok asagi demistim bakti kanala girmemis daha dedi bayramdan once gittim simdide sali gidecegim
Sonlara gelmişsin canım zaten 34 35 haftaya geçtikten sonra korkmana gerek yok bebeğe kalmış bir durum rahim kanalında indiyse de hiç korkma bir iki hafta daha uzun sürebiliyor o mesela 40 haftaya gelip de kanala girip de doğum yapmayan birçok arkadaşımız oluyor
Sagol canim
34+4 teyim ben yürürken benimde ağrım oluyor özellikle merdiven çıkarken akıntım sarı yada beyaz bir gün bayağı yoğun oluyor diğer gün azalıyor doktorum bebeğin doğum pozisyonunu aldığını söyledi dün ama kanala girmemiş daha 34 ten sonra yaşama şansları çok yüksek sizde stres yapmayın içiniz rahat olsun sağlıkla kucağınıza alın
Merak etme bende senin haftandayken ayni sorunları yaşadım. Fitik verdi kullandim 2 kere ve bol au icmeye dikkat et. Suyu az içinde hem ağrı hemde akinti daha fazla oluyor bence yanma şeklinde. Şuan 35+2 deyim kontrolde herhangi bi sorun çıkmadı bazen kasiklarim agriyinca bende diyorum acaba doguracak miyim ama normalmis. Birde sancilarim erken baslamis. 4 gunluk progestan kullanimi verdi. 2 kere kullandim gayet iyiyim