Kızlar selam eşim gece çalışıyor home office bende onu bekliyorum sabah erken saatte birlikte yatıyoruz geceye kadar uyuyoruz . Uyku düzenimiz normalin tam tersi yani dün öğleden sonra da kuzenimin nişanı vardı sabaha kadar oturduğumuz için geç kalırız uyanamayız diye uyumadık aksama doğru nişana gittik uykusuzluktan ölmüştüm neredeyse eve gelince direk uyumuşum ve aslaa eşim ne kadar çabalasada uyanmamışım toplam 20 21 saat aralıksız uyumuşum yani ve aç kaldım tabi bu saatler içersinde çok vicdan azabı çekiyorum şuan ama bebeğimin de hareketlerini hissediyorum çok şükür bir sıkıntı olmuş mudur allah korusun böyle birşey yaşayan var mı aranızda? 19 haftalık hamileyim bu arada kalkar kalkaz baya doyurdum karnımı
Bişey olmaz canım o senin vücudunun vitaminlerinden alıyordur zaten ama tabi o kadar saat aç kalmak hiç iyi değil hele susuz kalmak hiç iyi değil
Ayy çok haklısınız uyandığımda o kadar korkuyordum ki bir sey olmuş mudur diye vicdan azabı çektim resmen normalde böyle olmazdı ilk defa oldu çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Rica ederim canım bebeklerimi Allah korusun