Kızlar 21 hafta 5 günlük hamileyim bu gün sağ tarafından karnım sanciyor korkulu bir şey mi
Bi şey olmmaz canım aynı haftadayız bde Çok sancılanıyorum
Cinsiyeti belli mi canım
Çok normal benim de öyleydi kendine yer açıyor o yüzden öyle sancılar oluyor. Bir kaç gün sonra geçiyor
Belli Kız
Durduk yere oldu canım ya çok korkdum sonrada sağ böbrekim ağridi şimdi iyiyim ama kecdi ilk hamileliyim canım tam bilmiyorum gitdikce böylemi olacaq ?bebek sağ tarafımda aynı tarafda ağri hiss ediyorum
İnşallah canım durduk yere oldu çok korkdum sonrada sağ böbrekim ağridi şimdi iyiyim ama kecdi ilk hamileliyim canim tam bilmiyorum gitdikce böylemi olacaq bebek sağ tarafımda aynı tarafda ağri hiss ediyorum
Benim de ilk hamileliğim korkmuştum ama doktoruma danıştım çok normal dedi o yüzden içim rahat
Sağ taraf kız sol erkek hangi taraftaysa bebek o tarafa ağrı yapıyor o yüzden sordum
Ben de hep ağrılarımı solda hissettim ama bebeğim kız. Onunla alakalı değil de rahim büyümesine bağlı olarak kramplar ağrılar olabilir. 24. Haftalığım benim de şu anda bacak içlerimde ağrılar batmalar var. Sürece göre normal olabilir