Kızlar 14+2 kaç aylık oluyor

Doktor 3 ayliksin dedi ama benim hesabıma göre 3 buçuk aylık yani 4. Aydayim son adet tarihim 21 Aralık 2023 bilen varsa yardımcı olabilirmi

12 hafta 3 aylık oluyor sen 3 ayı bitirmiş 4 aydan da 2 hafta almışsın

2 Beğeni

@Seher.yardım7 merhaba sizde geç döllenme olmuştur belki

4 - 5 haftalık gebelik 1 aylık

8 - 9 haftalık gebelik 2 aylık

12 - 13 hafta gebelik 3 aylık

17 - 18 hafta gebelik 4 aylık

21 - 22 hafta gebelik 5 aylık

25 - 26 hafta gebelik 6 aylık

29 - 30 hafta gebelik 7 aylık

33 - 34 hafta gebelik 8 aylık

37 - 38 hafta gebelik 9 aylık

40 hafta olduğunda 9 ay 10 gün bitmiştir.

2 Beğeni

Aralık başlangıçsa; bebek karnına düştüğü an 1aylık olamayacağına göre 21ocak 1.ay, 21şubat2.ay, 21mart 3. Ay… Şuan dolu dolu 3aylıksın 4.aydan gün almışsın.21nisan öncesinde 4aylık oldum diyemezsin yani :smiling_face_with_three_hearts: 3ay 9günlüksün

Aynen benim hesabımda öyle ama doktor neye göre 3 aylıksin dedi anlamadım cinsiyeti falan öğrendim heycandan neye göre öyle dediğini sormayı unuttum

Hmm kafam çok karışıyor.boyle 21 Aralık son adet tarihim 17 ocakta hamile olduğumu ogrendim

Merhaba geç döllenme olduğunu dusunmuyorum olsaydı doktorum söylerdi belkide 3 ay bitmiş 4 e girmişim ya 4. Ay dolmadigi için 3 aylıksin demiştir diye düşünüyorum

Beybisi sen neye göre 4aylık diyosun bende onu anlayamadım :rofl: bebek doğduğu gün yaşına giriyomu 1sene bekliyoruz ki yaşına giriyo diymi aynı şey karnına düştüğü gün 1aylık sayılıp öğrendiğinde 2.ayımdayım diyemezsin ama sen diyosun belliki :rofl: 21aralık ilkgün ilkgünden üste herayın 21i +1ay alıyosun marttayız say bakalım kaç aylıksın (parmak hesabıyla)

Nisan 21de 4 aylık olcaksın

Son adet tarihime göre hesaplıyorum

Canım bende 3 gün önce gittim banda 3 aylık demedi 12 haftalık olmuş dedi

Kafanın karışça bişi yok adım adım git aralık ve mart arasında kaç ay var.? Aralık-ocak 1 ocak-şubat2 , şubat-mart 3 @anon51243553 ve @Melk destek lazım bana :rofl:

Hemen el atıyorum :joy:

1 Beğeni

4 aylik olmusuz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen sağlıklı bir şekil de kucagimiza almak nasip olur inşallah

1 Beğeni

11 haftalık kaç aylık oluyor son adet tarihim13 haziran

3 ayın içindesin 4 aylık olmamış

3,5,6.aylar nie 5hafta onu biturlu anlayamadim doktorlarimda hic anlatamadi​:rofl::rofl::rofl: