KIZLAAAARRRr hadi bana DUA 🤲edin

Rabbim birinin başka birine ettiği dua daha makbuldür der ve sizlerden dua istiyorum iki kızım var yazdığım yanlış anşaşılmasın lütfen kızlarımı çok severim 3.ye hamileyim doktor kız dedi ama bacak arası falan göstermedi bana pazartesi detaylı ultrasonum var ve inşallah erkek dicek diye umutluyum hep öyle hissettim öyle inandım bilmiyorum ama Rabbim inşallah bu mübarek günde ettiğimiz duaları kabul eylesin ve bana da sağlıklı hayırlı bir oğluş nasip etsin inşallah sizlerde benim için dua eder misiniz :palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Allah gönlünüze göre versin size.Ben sizin için sağlıklı evlat diliyorum.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah başta sağlıklı olması tabi yanlış anlaşılmasın lütfen iki oğlum olsaydı bunu da kız isterdim ben kız çocuklarını daha çok severim

1 Beğeni

Sizi anlıyorum ve yanlış anlamıyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Şu mübarek günde rabbim gönlünüze göre versin

1 Beğeni

Amin inşallah hepimizin :palms_up_together:

Siz de bana dua edin kız olur inşallah diye. Evlat evlattır tabi ama benim de hep hayalimdi

1 Beğeni

Ya Rabbim size de sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Cokk aminnn. Sağlıklı eli ayağı düzgün zekası yerinde hayırlı evlatlarımız olur inşallah

1 Beğeni

Amin cümlemizin inşallah Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın :palms_up_together:

1 Beğeni

Peygamberlerin çoğu erkek evlat istemiş allahtan. Bence cinsiyet belirterek edilen hayırlı duaların sakıncası olmaz :smiling_face_with_three_hearts: bedeni ruhu zihni sağlıklı şifalı olsun erkek olsun :heart_eyes: böyle dua edebilirsiniz

3 Beğeni

Ben hep hayırlısını istedim rabbimden doktor kız diyince bi afalladım çok inanmıştım mı diyim gördüğüm rüyaların etkisimi diyim yada öyle hissettim mi diyim bi boşluğa düştüm bir anda ama hâlâ inanmadım nedense öyle bi his var içimde Rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat da bana nasip etsin inşallah :palms_up_together:

Amin amin inşallah çok sağolun yorumunuz için pazartesi detaylı ultrasonum var o zaman kadar bi umut var hâlâ içimde

Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin. Çok iyi anlıyorum 2 oğlumdan sonra 3. Erkeği duymak beni afallattı. İnşallah doktor gözden kaçırmıştır.

1 Beğeni

Gönlünüzdeki olur inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Amin amin inşallah​:palms_up_together:

İnşallah çok çok amin :palms_up_together:

Bunda yanlış anlayacak ne var ki… erkek çocuklarına aşırı büyük bir düşkünlüğüm var. Bir oğlum var. 10 yaşında. Tekrar hamile kaldigimi öğrendiğimde inşallah erkektir dedim. Ama hep kız hissettim. Öğrendim ki bir oğlum daha olacakmış… Allah gönlümüzdekini size hayırla versin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni