Kızıma ne oldu bu ne bilmiyorum

Saglık ocagına gittim aşısı vardı o sıra kafasındaki yarayı gösterdim ne olabilir diye hiçbirşey söylemediler ya

1 Beğeni

Cok gecmis olsun kuzuya, cocuk hastalıkları dr’una gotururseniz daha iyi olur. İltihap var gibi gozukuyor ortasında ki irin gibi mi? Acıyor veya kasınıyor olabilir daha da ilerlemeden biran once goturun derim. El ayak hastalığı şu ara yaygın diye duydum cocuklarda… İns hemencik atlatır.

2 Beğeni

Çok saol ya bugün çok huzursuz zaten birde aşı yapıldı birde üstüne diş çıkartıyor ya

Bizde gece yanığı derler canim gösterin dagilmasin çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Cildiye gösterin çocuk doktoru cildiye yönlendirir çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Saol teşekkür ederim hemen randevu aldım zar zor buldum çocuk doktorundan aldım devlet hastanesinden murat körüklü hastanesi

1 Beğeni

Saol tşk ederim

Oyyy kuzuummm beniimmm :pleading_face::pleading_face:

Özlem bir şey mi ısırdı da kaşıyarak bu hâle getirdi yavrucuk ? İltihap kapmış gibi. Hemen götür doktora göster bakalım, Rabb’im şifa versin :pensive:

1 Beğeni

Korkma canim kötü bişey degildir göze gelmistir ve gece belirmistir dagilmadan ilaci var surulur gecer Allah’ın izniyle sahabi melek onlar rabbim korusun kem gözden salgın var hastaneler Dolu canim

2 Beğeni

Yarın götürücem doktora randevu aldım zaten canım

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun özlemciğim biran önce iyi olur allahın izniyle rabbim korur miniği

1 Beğeni

özlem hanım eğer murat körüklüden sonuç alamaz iseniz ermeni hastanesi cildiyeci doktora gösterebilirsiniz gerçekten tavsiye ederim umarım iyileşir kuzu :pleading_face:

1 Beğeni

Amin canım bakalım yarın çocuk doktors götürücem işte

Çocuk doktoruna götürücem bakalim ne diyecek cildiyeden randevu almak çok zor bakalım

Tşk ederim

Oyyy​:pleading_face:gecmiş olsun canım

1 Beğeni

Saol canım

1 Beğeni

Egzamaya benziyo kuru bi yara bu

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım benim ne yaptın ne dedi doktor kuzuya daha iyi mi