Saglık ocagına gittim aşısı vardı o sıra kafasındaki yarayı gösterdim ne olabilir diye hiçbirşey söylemediler ya
Cok gecmis olsun kuzuya, cocuk hastalıkları dr’una gotururseniz daha iyi olur. İltihap var gibi gozukuyor ortasında ki irin gibi mi? Acıyor veya kasınıyor olabilir daha da ilerlemeden biran once goturun derim. El ayak hastalığı şu ara yaygın diye duydum cocuklarda… İns hemencik atlatır.
Çok saol ya bugün çok huzursuz zaten birde aşı yapıldı birde üstüne diş çıkartıyor ya
Bizde gece yanığı derler canim gösterin dagilmasin çok geçmiş olsun
Cildiye gösterin çocuk doktoru cildiye yönlendirir çok geçmiş olsun
Saol teşekkür ederim hemen randevu aldım zar zor buldum çocuk doktorundan aldım devlet hastanesinden murat körüklü hastanesi
Saol tşk ederim
Oyyy kuzuummm beniimmm
Özlem bir şey mi ısırdı da kaşıyarak bu hâle getirdi yavrucuk ? İltihap kapmış gibi. Hemen götür doktora göster bakalım, Rabb’im şifa versin
Korkma canim kötü bişey degildir göze gelmistir ve gece belirmistir dagilmadan ilaci var surulur gecer Allah’ın izniyle sahabi melek onlar rabbim korusun kem gözden salgın var hastaneler Dolu canim
Yarın götürücem doktora randevu aldım zaten canım
Çok geçmiş olsun özlemciğim biran önce iyi olur allahın izniyle rabbim korur miniği
özlem hanım eğer murat körüklüden sonuç alamaz iseniz ermeni hastanesi cildiyeci doktora gösterebilirsiniz gerçekten tavsiye ederim umarım iyileşir kuzu
Amin canım bakalım yarın çocuk doktors götürücem işte
Çocuk doktoruna götürücem bakalim ne diyecek cildiyeden randevu almak çok zor bakalım
Tşk ederim
Oyyygecmiş olsun canım
Saol canım
Egzamaya benziyo kuru bi yara bu
Hayırlı akşamlar canım benim ne yaptın ne dedi doktor kuzuya daha iyi mi