Kızlar merhaba doğumuma az kaldı bebeğim kız ama isim kararlaştıramadım lütfen yardımcı olur musunuz bana fikir verir misiniz 33+4 olduk
Ben Meryem hüma koydum ![]()
Tomris, Umay, Gökçe
Adıyla büyüsün allah analı babalı büyütsün inşallah ![]()
Çok güzel isimler teşekkür ederim umay çok güzel ![]()
Rica ederim benim bir kızım var adı Tomris ikinciye hamileyim o da Umay olacak inşallah 8 gün sonra
hem anlamı hem de ismin enerjisi çok güzel ![]()
Çok uyumlu çok güzel olur hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah allah kolaylıkla kavuştursun ![]()
Pera olabilir![]()
Maşallah bende menasa ilkim iki olan Meryem hüma
Saglikla alin kucaginiza Gulay miray nilay gunes misra bu adlarda iyi
bende isterim kizim olsun bugun test yaptim bisey olmadi adetim basladi dogrusu uzuldum napalim hayirlisi isterim gozel bi kizim olsun gozleri mavis saclari sari![]()
![]()
![]()
Amin cümlemizin canım ![]()
Yaa pera da güzel ![]()
Allah bağışlasın prensesleri adları çok uyumlu ben fikir olarak yazıyorum hepsini küçük küçük kağıtlara oğlum hangisini seçerse o olacak allahın izniyle ![]()
![]()
Güneş ve mısrayı da not aldım fikir için teşekkür ederim ![]()
aa kıyamam size dua edeceğim Rabbim size hayırlı sağlıklı bir kız evlat versin inşallah tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah üzülmeyin herşeyin zamanı var demek ki ben ev üstündeydi 4 yıl çocuğum olmadı ayrı eve geçtim umudum bitti dedi çalışmaya başladım hamile olduğunu öğrendim ama kaybettim çok üzüldüm. Ondan sonra oğlumu nasip etti Rabbim şimdi de kızıma hamileyim çok şükür ![]()
Gülce , mihra çok beğendiğim isimler
Yaa ALLAH korusun insALLAH saglikla alin kucaginiza Amin Amin insALLAH dua etdiginiz icin cok tesekur hamile kadinlarin duasi tez kabul oluyormus oyle diyorlar![]()
![]()
![]()
Ben Fatıma Betül
koydum
Ben Hande koyacağım
İki kızım var biri Ezel biri Mevsim 10 yaşındalar, 25 haftalık hamileyim oda kız ve adını inşallah Asya koymayı düşünüyoruz![]()
Kızlarımın adı Sümeyye, Zeynep ve Zümra