Kızıma isim

Kızlar merhaba doğumuma az kaldı bebeğim kız ama isim kararlaştıramadım lütfen yardımcı olur musunuz bana fikir verir misiniz 33+4 olduk

Ben Meryem hüma koydum :face_blowing_a_kiss:

Tomris, Umay, Gökçe

Adıyla büyüsün allah analı babalı büyütsün inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Çok güzel isimler teşekkür ederim umay çok güzel :heart_eyes:

Rica ederim benim bir kızım var adı Tomris ikinciye hamileyim o da Umay olacak inşallah 8 gün sonra :blush: hem anlamı hem de ismin enerjisi çok güzel :smiling_face_with_three_hearts:

Çok uyumlu çok güzel olur hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah allah kolaylıkla kavuştursun :heart_eyes:

Pera olabilir​:melting_face:

Maşallah bende menasa ilkim iki olan Meryem hüma

Saglikla alin kucaginiza Gulay miray nilay gunes misra bu adlarda iyi​:melting_face: bende isterim kizim olsun bugun test yaptim bisey olmadi adetim basladi dogrusu uzuldum napalim hayirlisi isterim gozel bi kizim olsun gozleri mavis saclari sari​:heart_eyes::melting_face::melting_face:

Amin cümlemizin canım :blush:

Yaa pera da güzel :heart_eyes:

Allah bağışlasın prensesleri adları çok uyumlu ben fikir olarak yazıyorum hepsini küçük küçük kağıtlara oğlum hangisini seçerse o olacak allahın izniyle :blush::smiling_face:

Güneş ve mısrayı da not aldım fikir için teşekkür ederim :innocent::face_blowing_a_kiss: aa kıyamam size dua edeceğim Rabbim size hayırlı sağlıklı bir kız evlat versin inşallah tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah üzülmeyin herşeyin zamanı var demek ki ben ev üstündeydi 4 yıl çocuğum olmadı ayrı eve geçtim umudum bitti dedi çalışmaya başladım hamile olduğunu öğrendim ama kaybettim çok üzüldüm. Ondan sonra oğlumu nasip etti Rabbim şimdi de kızıma hamileyim çok şükür :heart_eyes:

Gülce , mihra çok beğendiğim isimler

Yaa ALLAH korusun insALLAH saglikla alin kucaginiza Amin Amin insALLAH dua etdiginiz icin cok tesekur hamile kadinlarin duasi tez kabul oluyormus oyle diyorlar​:melting_face::melting_face::melting_face:

Ben Fatıma Betül :heart: koydum

Ben Hande koyacağım

İki kızım var biri Ezel biri Mevsim 10 yaşındalar, 25 haftalık hamileyim oda kız ve adını inşallah Asya koymayı düşünüyoruz​:heart:

Kızlarımın adı Sümeyye, Zeynep ve Zümra