Kızıma isme karar vermekte zorlanıyorum. Önerilere ihtiyacım var. Sizler ne koyacaksınız kizlariniza isim ?
Ben Gülce ve Alçin ismini çok istemiştim ama Cemre koyacağız manidar olsun diye ben şubatta hamile kaldım cemre toprağa suya falan şubatta düşüyor ya
Gülce, alçin, ilay, ilda, akça, duru, defne, begüm, leyla, zümra, inci, mihra, arya bu isimlerde hoşuma gidenler sağlıcakla gelsin bebişiniz
Sueda Birçe bırakacağız biz inş Erva Ravza Gülru Aynimah Begüm Berra
Bilge beren (iki isim) koyalım dedik ama iki isim de biraz kararsızım. Cemre ismi koyulması uygun olmayan isimler arasında diye geçiyor. Bizde ilk başta onu istiyorduk sonra vazgeçtik
Sağlıcakla gelsin inşallah
Neden ki koyulması uygun olmayan isimler arasında
Bebeğimin cinsiyeti erkek ama kız olsaydı "MERYEM LİNA "koyardik
Öncelikle allah kucağına almayı nasip etsin
3 haftamız kaldı inş hayırlısıyla kavuşacağız kızımla ismi de Efla olacak
Amin sağlıcakla gelsin inşallah
Bende aynı şekilde düşünüp cemre ye karar verdim gibi
Damla, Açelya, Defne, Yeşim, Lale, Zümrüt, Elisa, Lina, Kardelen
Bnm kizimin adi elvin duru olacak . Miray , gokce ,mihra, eylul bunlarda guzel sevdiklerim
Bizimde Gökçe Duru olacak inşallah
Ben kizim kizim olsaydi zümra yada efnan koymayi düşünüyordum. Ama meva ismini de çok seviyorum yeğenimi ismi hayırlı uğurlu olsun rabbim saglikla tamamina erdirsin.
Maşallah saglikla glsn
Ben Mercan koyacağım, inci, mihra , piraye , defne, duru, pera, parla ,lavin, bengü, begüm, buse, bukre , belis beğendiğim isimler arasında
Mercan cok sevdigim bir isim birde şimal ve umay
Sizinde Gökçe olmayacak mıydı sanki Gökçe Miray mı demiştiniz değişti sanırım
Evet ve hiç rövaş ta bir isim değil kimse koymuyor inşallah bu şekilde dede devam rder herkeste olan isimleri pek sevmiyorum
Kesinlikle oyle anlik moda isimleri hic sevmiyorum