Kızıma isim önerisi

Kızıma isme karar vermekte zorlanıyorum. Önerilere ihtiyacım var. Sizler ne koyacaksınız kizlariniza isim ?

1 Beğeni

Ben Gülce ve Alçin ismini çok istemiştim ama Cemre koyacağız manidar olsun diye ben şubatta hamile kaldım cemre toprağa suya falan şubatta düşüyor ya :grinning::grinning: Gülce, alçin, ilay, ilda, akça, duru, defne, begüm, leyla, zümra, inci, mihra, arya bu isimlerde hoşuma gidenler sağlıcakla gelsin bebişiniz :tada:

1 Beğeni

Sueda Birçe bırakacağız biz inş Erva Ravza Gülru Aynimah Begüm Berra

Bilge beren (iki isim) koyalım dedik ama iki isim de biraz kararsızım. Cemre ismi koyulması uygun olmayan isimler arasında diye geçiyor. Bizde ilk başta onu istiyorduk sonra vazgeçtik

Sağlıcakla gelsin inşallah :hibiscus:

Neden ki koyulması uygun olmayan isimler arasında

Bebeğimin cinsiyeti erkek ama kız olsaydı "MERYEM LİNA "koyardik

Öncelikle allah kucağına almayı nasip etsin 3 haftamız kaldı inş hayırlısıyla kavuşacağız kızımla ismi de Efla olacak :smiling_face_with_three_hearts:

Amin sağlıcakla gelsin inşallah

Bende aynı şekilde düşünüp cemre ye karar verdim gibi :hatching_chick::grin:

1 Beğeni

Damla, Açelya, Defne, Yeşim, Lale, Zümrüt, Elisa, Lina, Kardelen

1 Beğeni

Bnm kizimin adi elvin duru olacak . Miray , gokce ,mihra, eylul bunlarda guzel sevdiklerim

Bizimde Gökçe Duru olacak inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Ben kizim kizim olsaydi zümra yada efnan koymayi düşünüyordum. Ama meva ismini de çok seviyorum yeğenimi ismi hayırlı uğurlu olsun rabbim saglikla tamamina erdirsin.

Maşallah saglikla glsn

1 Beğeni

Ben Mercan koyacağım, inci, mihra , piraye , defne, duru, pera, parla ,lavin, bengü, begüm, buse, bukre , belis beğendiğim isimler arasında

Mercan cok sevdigim bir isim birde şimal ve umay :blush:

1 Beğeni

Sizinde Gökçe olmayacak mıydı sanki Gökçe Miray mı demiştiniz değişti sanırım

Evet ve hiç rövaş ta bir isim değil kimse koymuyor inşallah bu şekilde dede devam rder herkeste olan isimleri pek sevmiyorum :joy::hugs::crazy_face:

Kesinlikle oyle anlik moda isimleri hic sevmiyorum