Kızıma isim arıyorum

Kızlar öç oğlandan sonra bir kızımız olacak Allah nasip ederse inşallah 30+4 haftalık şu an ama daha isim bulamadık farklı bir isim olsun istiyoruz hiç isim beğenmiyoruz yardımınıza ihtiyacım var

1 Beğeni

Kızımın ismi Ece​:slightly_smiling_face:Farklı değil sizin sorduğunuz gibi ama tatlı bir isim dusunebilirsiniz

1 Beğeni

Benimde 2oglumdan sonra şimdi kızım olucak rabbim nasip ederse inşallah bende Efnan yada Meva koymayı düşünüyorum ikisi arasında karar veremedim

Efnan sert bir isim gibi geliyor kulağa, Meva daha hoş geliyor.. Yeğenimin ismi bu arada, çok sevimli akıllı bir kız

1 Beğeni

Kızım olsaydı efnan koyacaktım. Çok hoş ve sıradışı bir isim bence

1 Beğeni

İkinci kızım olursa adı dilruba olacak​:rofl:

3 Mihrimah olur Berna.. birini gelin edecem artık

Kızım olacak Kızıma Ebrar ismini vermeyi düşünüyoruz ya da eşimin koymak istediği Ebrar güneş bana kalsa tek isim daha güzel.

1 Beğeni

Defne Doğa Aymira Ecrin Ezgi İkra Ecem Kumsal

Ben Elizan koyucam kızımın ismini sizede fikir olsun

Bende 34 haftalik hamileyim ismini melis koyucaz

2 Beğeni

İlkdefa duydum saglikla kucaklayın​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Esila çok güzel

İlay Defne Umay Liya Beril ben kızımın ismini İlay koydum anlami ulkenin en güzeli yüce ulu demek bana cok naif geliyor duyan herkes cok begeniyor

1 Beğeni

Bende kızımın ismini Elisa koyucam inşallah :ribbon::ribbon:

1 Beğeni

Miray :sweat_smile: anlamıda cok güzel

1 Beğeni

İkisi burda çok yaygın biliyor musun yoksa benim de tercihim ikisinden biri olur du

Ayy biliyor musun ben bu ismi daha ilk oğlumda koyacak tim yemin ederim hiç aklıma gelmemiş en başa alındı bille isim olarak

Hepsi çok kullanılıyor ilk akla gelenler bunlar bu aralar ben böyle konulmamış bir isim istiyorum Nazlı kızıma 13 sene direk olay onu bekledim gerçekten

Bende elizan dedim ama eşim ende isim beğendirmiyorum yaa