Kizlar ben esmerim eşim sarişin 2oglum.var 3ye hamileyim kız dedi doktor Güneş Meva sizce nasıl tek düşüncem kızım esmer olursa Güneş uygun olurmu
Güneş meva ikisi aynı anda biraz alakasız olmuş tek güneş veya tek meva koysanız bence daha iyi
Saolun aslında meva istiyordum Kuran’da geçen bir isim olmasını istiyorumhuneste hoşuma gidiyordu
@Akifbatuhan Buğlem meva yada Güneş
Meva evet tek başına hoş bi isim
Yaşadığım yerde aynı isim olsun istemiyorum buglem var teşekkür ederim
Kızımın adı zehra belki fikir olur. Zehra olmasaydı aysima da düşünüyorduk ahsende çok hoşuma gidiyor
Rabbim isimleriyle uzun ömürler versin kuzularimizaaysimada çok hoş ama ben s harflerini peltek konuşuyorum
İsim güzel bence esmer olsa ne fark eder bende oğluma isim ariyorum
Güneş Meva uyumlumu sizce… Benimde iki oğlum var biri Akif diğeri Batuhan değişik isim olarak Muhammed Bera ,da dusunebilirsiniz
Benim kizimin adi da Birce Naz fikir olsun
Ben de Betül isminin yanina bir isim ariyorum onerecek olan varsa beklıyorum
Bence kesinlikle meva
Betül Nisa yada Gaye betül
İkisinde yakın bişyde tercih ede bilirsin ama güneş güzel ama yanına bir isim onun yanından soyad gelince ne kadar uzun olur isterseniz bunlarıda katarak düşüne bilirsiniz ben öykü koyucam Serra var Ecrin var asel var tek isim daha şik bence
Evet doğru söylüyorsunuz teknisim daha hoş duruyor Güneş ismini seviyorum ama diğer tarafida düşünmek lazım Kuran’da geçen bir isim daha iyi olur Meva istiyorum eğer başka isim olmazsa teşekkürler
Bende yiyenimin adida Öykü Mira
Benim erkekmiş kızım olsaydı lina koyacaktim anlami da çok güzel belki fikir olur
Güneşi seviyorsanız ve esmerse sonuçta sizin güneşiniz esmer olması onu gece yapmaz
Kız isim önerisi; Enfal
Oğlunuza ne isim vermeyi düşünüyorsunuz bende erkek ismi konusunda çok kararsız kaldım