Kızceler yardımmmm

Reglmi 3 gün geçti hamilelik testi de silik çıktı sizce yarın kan versem çıkar mı ?

Çıkar muhtemelen. Benim 4 gün gecikmişti cıktı hatta kahverengi lekelenme baslamıstı adet gecikmesinin 3. Gününde adet oluyorum sanmıstım öyle kasık ağrım göğüs hassasiyetim vardı belirtiler cok benzer oluyor. Ertesi gün kahve lekelenme aynı devam edince anladım hamilelik oldugunu yerleşme lekelenmesiymiş. Kanda cıkmıstı gebelik. Bence yaptırın devamlı gecikme yasayan birisi değilseniz insallah güzel sonuc alorsınız :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Kan verin bence de o zaman netlesir

1 Beğeni

Hiç gecikme yaşamadım

Ama bende hiç yerleşme kanaması veya lekelenme felan yok herkeste oluyor mu acaba o

Kan tahlilinde çıkar… Her gebelikte yerleşme kanaması olacak diye birşey yok. Benim de yerleşme kanaması yAda lekelenme olmadı şimdi 16 haftalık oldum. Güzel haberini bekliyorum​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin inşAllah bol bol dua et benim için olur mu Allah sağa sağlam kucağına almayı nasıp etsin inşallah :cherry_blossom::heart:

Hayır herkeste olmuyor yerleşme kanaması

1 Beğeni

Kan testi verdiniz mi :heart_eyes:

1 Beğeni

Hayır bugün geç kalktığım için veremedim maalesef şehir hastanesine gitsem ordan da kan almazlar alttan muayene ederler Altan da önerilmiyor

Valla bende gece öğrenmiştim sadece kan almıyorlar diye kanamam var falan dedim kan aldılar cıktım hemen hastaneden

1 Beğeni

Almıyorlar Altan muayene yapılması lazımmış

Amin canım inşallah… Dualarım seninle :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bendede silik çıktı ertesi günü acile gittim hamilelik testi yaptirmak istiyorum dedim beta yaptilar acilde alttan muayene etmiyorlardı

1 Beğeni

Kimden duydunuz bu bilgiyi,doğumum yakın olsa belki alttan muayene olur ama hamileliği öğrenmek için böyle birşey yapmazlar,kadın dogumcu bile yapmıyor o dediğinizi

1 Beğeni

Gebelik tespiti için alttan muayene etmezler ki beta hcg bakılır önce kac defa gittim böyle bisey yok yalnıs bilgi verilmiş size

1 Beğeni

Verilmedi aşkım bizzat bana yapıldı geçen ay hamilelikten şüphelendim gittim kan vermek için Altan bakmadan kan alamam dedi bende istemiyorum dedim o zaman boşuna geldin defi bana

Duymadım ben bizzat kendim geçen ay yaşadım

Beta hcg hormonu kanda yükselmişse çıkabilir ama hemen yükselmiyor bazen biraz beklemek gerekiyor bende öyleydi

1 Beğeni

Yok olmuyor

1 Beğeni