Kız ve erkek bebek belirtileri

18+5 cinsiyet için kız dedi doktor önceki kontrolümde bebe solda duruyor demişti doktor ve hamileliğimin ilk gününden bu güne kadar ne bir mide bulanması ne bi halsizlik hiçbir olumsuzluk hissetmedim çok kolay geçti canım tatlı istiyor ve karnım aşağıya doğru büyüyor cildim düzeldi erkek bebek istiyorum ve çevremin hepsi ultrason fotoğrafını görenlerde erkek dedi kızı duyunca şok oldum yanılma payı var mıdır siz ne diyorsunuz bu duruma

5 Beğeni

Bir de detaylı ultrasonda cinsiyet bakıyorlar. O zaman daha net bir cevap olur. Belirtiler kız gibi geldi bana. Ne güzel hiç bulantın olmamış çok şanslısın. Şuan bir çok hamile seni özenir :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benimde hiç bulantım kusmam olmadı sadece iştahsızlık vardı.ve uyku hali.o yüzden diğer iki gebeliğimden çok farklı olduğu için cinsiyet farkına yordum ben de gerçektende öyle oldu.oğullarımda mide bulantısı kusma mahvetmişti beni.araba görünce bile kusuyorum.Sürekli tatlı yemek istiyordum.Bu gebeliğim daha rahat geçiyor.kızım annesini yormuyor​:smiling_face:

3 Beğeni

Belirtilerin bana erkek gibi geldi.:face_with_peeking_eye:

3 Beğeni

Ben gitmedim ama kayınvalidem hep derdi ki gel detaylı ultrasona gidelim orda her şey net gorunuyor Cinsiyetide ogrene biliriz orda demişdi.

İstersen detaylı ultrasona gir orda net belli olacaktır @Beyzabyr :heart:

2 Beğeni

Belirtiıerin bana erkek gibi geldi kiza hamile kalibda canin tatıi ceken gormedim benimde kizim olacaq 6 aylik hamileye 4 ay ancaq tuzlu ekşi yedim tatali yemedim

2 Beğeni

Bende erkek ve hep tuzlu ekşi şeylere aşerdim.

Bu soylemler dogru degil :grin:

2 Beğeni

Ben tatlida disiniyorum suanda ola bir canim yalan seylerdi

3 Beğeni

Bu belirtiler bendede var yalniz ben kusdum bende de ayni ve kiz

2 Beğeni

Benimde aynı şekilde hiçbir bulantım kusmam olmadı İnternette erkek bebeklerde olmuyor yazıyordu ama tam aksine benim kızımda beni hiç yormadı 18 haftalığız. Çevremde herkes erkek dedi benim hiçbir belirtim uymadı sadece internette birinin yazdığını okumuştum çok şaşırmıştım bir tek o tuttu. Kız bebek rahmin sağ tarafına yerleşirmiş hiç şaşmaz demişlerdi

3 Beğeni

Bence de belirtilerin erkek gibi duruyor doktorlar erkek deseydi yanılma payı olmazdı belki ama kız dediklerinde oluyor bence tam göremedikleri için

2 Beğeni

Bende solda yerlesdi ama kizim var benimde

1 Beğeni

Erkek olabilir çünkü ayni belirtiler bende de vardi bana 2 kere erkek dediler yinede allah bilir saglikli olsunda fark etmez bence

1 Beğeni

Kız erkek belirtileri sanırım kesin tutan bir bilgi yok :sweat_smile: benim sadece ultrasonda dikkatimi çekmişti ne kadar sağdaymış diye sonra böyle bir şey okuyunca aklımda kalmış

1 Beğeni