Kız mı erkek mi zor

Merhaba arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var 5 haftalık hamileyim dün bı arkadaş ortamında konuşuldu erkek bebek doğumu ile kız bebek doğumu farklıymış siz ne düşünüyorsunuz kızdan sonra erkek olsa zor ama kızdan sonra kız olursa kolaymış

Hiç alakası yok canım anne baba terbiyesi önemli sen anne olarak görevini yerine getirirken iyisindir çocuklar anne ve baba yaptıklarını bakarlar ve gözlemler çok kuvvetli olduğu için kız erkek farketmez sağlıkli olsun yeter ben ce erkek çocukları gelecekteki eşine iyi davranmasi için burda en çok anneye düşüyor ve en önemlisi babanın sana olan bakışı güzel sözleri veya özel günlerde sana nasıl davranıyor sa ilerde oğlun aynı duygu içinde eşine ve çocuklarına sabırla ve güvenle iyi bakacaktır tabi kız çocuk içinde geçerli bu eşin her eve geldiğinde size çiçek alıp geliyorsa 2 tane alsın biri size biri kızına ilerde güven ve sevgiyi dışarda aramasın diye bu benim düşüncem 6 çocuk annesi olarak diyorum 4 kızım var 2 oğlum var şimdi de 7ci bebek olucak son 1 haftamn kaldı doğuma

Teşekkürler :white_heart:

Her bebek farklı gelişim gösterir kiz da yaşadığın gebelikle erkek farklıdır mesela kizlarimda aşırı iştahlı ama bi okadar vücudum da kırmızı benekli olmuştum ara sıra mide bulantısı kusma oluyor du uyku hali erkekte tam tersi yemek yedirmez enerji verir mide bulantısı kusma olmaz sendeki fazla kiloyu kedine alır ilk 3 ay anne kanıyla besleniyorlar canım kişiden kişiye değişir iyileşme süreci felan gebelikte öle

Teşekkür ederim :white_heart:

bence farkı yok aslında yani arka arkaya 3 erkek doğursan belkide hepsi farklı olcak cinsiyetle alakalı değil bence durum