Kız ismi bulan

Kız ismi bulan var mı ya ben hala isim bulamadım kızıma çok kararsızım bir türlü karar veremedik eşimle :thinking:

2 Beğeni

Bende kararsızım sürekli araştırıyorum

1 Beğeni

Ben de sürekli araştırıyorum sürekli isim buluyorum ama bir türlü karar veremedik böyle giderse karar veremeyecem galiba

Benim ismim Sude kızımın adını da Asude koymayı düşünüyorum :sparkling_heart:

2 Beğeni

Seçenekler neler

1 Beğeni

1 Beğeni

*Ebrar *Hüma *Mihrimah *Nurcan

Bulduk biz sukur uc ay dusunduk​:rofl::rofl: melek ada koycaz nasipse insallah

1 Beğeni

Ilk kizimda kendim koydum ikincide esim koydu baska alternatif dusunmedik bu olsun tamam olsun

2 Beğeni

Ben de eşim de isim konusun da sürekli değiştiriyoruz ben bı buğlem inci mihra kumsal istedim eşim efsun Simay diyor sonra başka bı isim buluyorum ilk olunca karar veremedik bakalım ne olacak :joy::joy:

Bizde İnci koyacağız :hatching_chick:

1 Beğeni

İlk kızımın ismi adasu ikinci kızımın ismini parla koyucaz nasip olursa :smiling_face:

Miray anlamıda çok güzel belki ileride oğlanda oljr onada giray koyarsın :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: benim kendi adım miray babanem taaa 10 yıl önce giray koy demişti kıramadım aklımda kaldı koyucam allah nasip eder kızm olursada sılay olacak

Ecrin hazal yada Ecrin Hafsa koymayı düşünüyorum

Nasipse nehir koyacağım bende

Bende rüyamda görmüştüm ALEYNA ismini koyuyordum kararsizim ama bi manasi yok diyorlar doğrumu sizce

Bence yok pek bi manası canım esenlik güzellik anlamına geliyor bende Ecrin koyacam Allah’ın hediyesi anlamına geliyor

Büyük kızımın adi ecrin

1 Beğeni

Aybike Sultan benim adım :joy: adımın farklılığını ve ismimin anlamının tecellisini gördüm hep kızım da olursa adını Amine Sultan koyacağım . Peygamberimizin annesinin adı inşallah adıyla yaşar tavsiye edebilirim

Arapça olarak aleyna üzerinize anlamına geliyor fiil çekimi yani aleyha onların üzerine demek mesela bunun gibi ha na fiil çekimi ile alakalı bir durum İsmin kişi üstüne tecellisi vardır . Dinen de baba özellikle çocuğuna güzel bir isim vermelidir sizden çocuğunuz ahirette davacı olabilir hadislerle sabittir . Güzel manalara bakmanızı tavsiye ederim :heart_hands:

1 Beğeni