Kız ismi bulan var mı ya ben hala isim bulamadım kızıma çok kararsızım bir türlü karar veremedik eşimle ![]()
Bende kararsızım sürekli araştırıyorum
Ben de sürekli araştırıyorum sürekli isim buluyorum ama bir türlü karar veremedik böyle giderse karar veremeyecem galiba
Benim ismim Sude kızımın adını da Asude koymayı düşünüyorum ![]()
Seçenekler neler
*Ebrar *Hüma *Mihrimah *Nurcan
Bulduk biz sukur uc ay dusunduk![]()
melek ada koycaz nasipse insallah
Ilk kizimda kendim koydum ikincide esim koydu baska alternatif dusunmedik bu olsun tamam olsun
Ben de eşim de isim konusun da sürekli değiştiriyoruz ben bı buğlem inci mihra kumsal istedim eşim efsun Simay diyor sonra başka bı isim buluyorum ilk olunca karar veremedik bakalım ne olacak ![]()
![]()
Bizde İnci koyacağız ![]()
İlk kızımın ismi adasu ikinci kızımın ismini parla koyucaz nasip olursa ![]()
Miray anlamıda çok güzel belki ileride oğlanda oljr onada giray koyarsın ![]()
benim kendi adım miray babanem taaa 10 yıl önce giray koy demişti kıramadım aklımda kaldı koyucam allah nasip eder kızm olursada sılay olacak
Ecrin hazal yada Ecrin Hafsa koymayı düşünüyorum
Nasipse nehir koyacağım bende
Bende rüyamda görmüştüm ALEYNA ismini koyuyordum kararsizim ama bi manasi yok diyorlar doğrumu sizce
Bence yok pek bi manası canım esenlik güzellik anlamına geliyor bende Ecrin koyacam Allah’ın hediyesi anlamına geliyor
Büyük kızımın adi ecrin
Aybike Sultan benim adım
adımın farklılığını ve ismimin anlamının tecellisini gördüm hep kızım da olursa adını Amine Sultan koyacağım . Peygamberimizin annesinin adı inşallah adıyla yaşar tavsiye edebilirim
Arapça olarak aleyna üzerinize anlamına geliyor fiil çekimi yani aleyha onların üzerine demek mesela bunun gibi ha na fiil çekimi ile alakalı bir durum
İsmin kişi üstüne tecellisi vardır . Dinen de baba özellikle çocuğuna güzel bir isim vermelidir sizden çocuğunuz ahirette davacı olabilir hadislerle sabittir . Güzel manalara bakmanızı tavsiye ederim ![]()