Kiz isim onerisi

**Birce isminin yanina yakisacak isimler *

Birce ismi bana cok sevimli geliyor . Cevremde de cok fazla duymadim . Simdiki bebeklere aden,bade,lina,ikra,vs isimler veriliyor hepsi cok guzel isim ama ben biraz daha az kullanilan bir isim olmsini tercih ediyorum. Bundan 4 yil once bir roman okumustum .asiri etkilenmistim…kitap bittikten sonra asiri etiklenmistim…o romanin bas kahramini da Birce adinda genc bir kizdi . O gun kendime sunu demistim birgun evlenirsem esim de izin verirse kizim olursa ismini Birce koycagim demistim. Ama birce ismi tek basina kalmasin iki ismli olsun istiyorum . Akliniza guzel bir isim gelirse benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum. :smiling_face_with_three_hearts:

Benimde kizim olucak 3. Kiz ben zeynep ada ismini cok istiyorum ama esim ille ben koyucam dio​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ortak karar alirsiniz insAllh . Zeynep ada ismi de cok guzelmis .:blush:

Birce Alara Birce Aylin Birce Elif Birce İrem Birce Mina Birce Melis Birce Nehir Birce Lara Birce Pınar Birce Selin ikinci isimler bilindik ama bazıları hoş bi kombinasyon oldu​:smiling_face:

1 Beğeni

Cok tesekur ederim​:heart_eyes:birce alara da olabilir bende birce naz uyumlu buldum . Bakalim bunlardan daha iyi isim uyumu yakalayamazsam bunlardan biri de olabilir.