Kız İsim Önerileri

Merhabalarr aylardır merakla beklediğim cinsiyeti öğrendik :hugs: Şimdi en zor kısımdayız bebeğimizin adını Gökçe koymak istedi abisi bizde beğendik aslında.Yalnız yanına 2.isim olsa mı olmasa mı kararsızız ayrıca başka isim önerilerine de açığım :cherry_blossom:

Gokce naz . Beren gökçe . Zeynep gokce . Benim de kizim olck isim gercekten zor bnde ece miray düşünüyorum bklm

Benimde kizim olacak Gökçe düsünüyoruz. Bence tek isim olması daha iyi :blush:

Evet çok zor gerçekten

Bende sanki tek isim taraftarıyım 2 isimler söylenmiyor zaten

Bnde nedense iki isim istiyorum sizce ece miray veya miray ece uyumlumu

Uyumlu bence ece miray daha güzel :hugs: ben çok kararsızım duru ismini de çok seviyorum gökçe duru mu olsa diuorum bazen

1 Beğeni

Bnce gökçe duru cok guzel

Benimde kafama yatan bir isim bakalım daha vakit var düşünürüz teşekkür ederim fikriniz için :heart_eyes:

Bn teşekkür ederim :heart::heart:

Cinsiyeti belli değil ama geçen kontrolde kıza benziyor emin değilim demişti eğer kızım olursa ayza Lina koyma düşünüyoruz

Cok guzel adi gibi buyusun benim cevremde lina cok var o yuzden düşünmüyorum

Benimde kızım olucak hayırlısıyla Duru koyucam :cherry_blossom: gökçe duru da çok yakışıyor

1 Beğeni

Benim iki kız bir oğlum var oğlum olmasını çok istiyorum ama hayırlısı önceliğimiz sağlıklı olması 10 yıl aradan sonra oldu oğlum çok istiyor erkek olmasını

Saglikla gelsin

1 Beğeni

Sağlıcakla doğsun inşallah.Benimde içime sinen bir isim bakalım

Allah gönlüne göre versin

Gökçe ismi tek kalsa daha iyi olur ama yine siz bilirsiniz

1 Beğeni

Bende iki isim düşünüyorum. Yaren kesin yanına baska bir isim düşünüyorum. Yaren Umay da sabit kaldım en son. Fikri olan var mi başka :smiling_face:

Gökçe ismini oldum olası sevemedim yiğenime koyacaklardı dedim cok dalga geçecekler aradaki harf ağızdan T mi K mi çıkıyor belli değil tabi herkesin kendi tercihi ama ilerisinide düşünmek gerek