Merhabalarr aylardır merakla beklediğim cinsiyeti öğrendik Şimdi en zor kısımdayız bebeğimizin adını Gökçe koymak istedi abisi bizde beğendik aslında.Yalnız yanına 2.isim olsa mı olmasa mı kararsızız ayrıca başka isim önerilerine de açığım
Gokce naz . Beren gökçe . Zeynep gokce . Benim de kizim olck isim gercekten zor bnde ece miray düşünüyorum bklm
Benimde kizim olacak Gökçe düsünüyoruz. Bence tek isim olması daha iyi
Evet çok zor gerçekten
Bende sanki tek isim taraftarıyım 2 isimler söylenmiyor zaten
Bnde nedense iki isim istiyorum sizce ece miray veya miray ece uyumlumu
Uyumlu bence ece miray daha güzel ben çok kararsızım duru ismini de çok seviyorum gökçe duru mu olsa diuorum bazen
Bnce gökçe duru cok guzel
Benimde kafama yatan bir isim bakalım daha vakit var düşünürüz teşekkür ederim fikriniz için
Bn teşekkür ederim
Cinsiyeti belli değil ama geçen kontrolde kıza benziyor emin değilim demişti eğer kızım olursa ayza Lina koyma düşünüyoruz
Cok guzel adi gibi buyusun benim cevremde lina cok var o yuzden düşünmüyorum
Benimde kızım olucak hayırlısıyla Duru koyucam gökçe duru da çok yakışıyor
Benim iki kız bir oğlum var oğlum olmasını çok istiyorum ama hayırlısı önceliğimiz sağlıklı olması 10 yıl aradan sonra oldu oğlum çok istiyor erkek olmasını
Saglikla gelsin
Sağlıcakla doğsun inşallah.Benimde içime sinen bir isim bakalım
Allah gönlüne göre versin
Gökçe ismi tek kalsa daha iyi olur ama yine siz bilirsiniz
Bende iki isim düşünüyorum. Yaren kesin yanına baska bir isim düşünüyorum. Yaren Umay da sabit kaldım en son. Fikri olan var mi başka
Gökçe ismini oldum olası sevemedim yiğenime koyacaklardı dedim cok dalga geçecekler aradaki harf ağızdan T mi K mi çıkıyor belli değil tabi herkesin kendi tercihi ama ilerisinide düşünmek gerek