Kız bebek kıyafeti

Kızım olacak ve 26 haftaligim. Henüz alışveriş yapmadım. Uyku tulumu, zıbın alabileceğim onerebileceginiz kaliteli sayfalar var mı acaba

Merhaba, bizde 26+1 olduk. Ben trendyoldan ve e bebekten aldım. Zıbınları e bebekten, kıyafetleri trendyoldan. Aldıklarımdan memnunum, yumuşak kumaşları var. Hala eksiklerimiz var tabii tamamlanmıyor :hugs:

https://ty.gl/7y2g0bjsw863a

Eğer yardımcı olacaksa satın aldıklarım bunlar belki hitap eder :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim inceleyeyim

1 Beğeni

Baby mall de indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama civilde de zıbınlarda indirim vardı yine ben de 26. Haftalığım bir çok eşyamızı tamamladık gibi

Trendyoldan da baktım bu arada bir kaç şeye . İnstagramda sayfalar var ama fiyatları oldukça pahalı geldi bir de şimdi yeni doğan olacak hemen bi anda büyür anlamam diye böyle aşırı takım falan almadım . Ama zıbın tarzı şeyleri babymall den aldım çoğunu ağız mendilleri falan Civilden yenindoğan hastane çıkışı seti aldım 800 tl güzel de gayet bazı şeyleir de böyle küçük esnaf misali bulunduğum yerde bir magazadan aldım . Dengessem diye bi yer var konyada ordan aldım instagramdan satışı var mı bilmiyorum bakabilirsiniz yine de

Bakayım teşekkür ederim

1 Beğeni

Benimde kızım olacak z8binlari ebebekten aldım ,geri kalan tüm ihtiyaçları hepsiburdada defactodan aldım cnm hem çok uygunlar hem çok aşırı kaliteli Lee yumus yumjs pamuklae fiyat olarak da çok iyi aldım

Civil de cok guzel indirimler var oneririm ben cogu kiyafetlerini emninonu çarşıdan almistim ama suanda hep civil tercih edyorum

24 haftalık olduk dun sipariş verdim bakalım güzel gelirse paylaşırım bende

Merhaba bu aldıklarınız güzel geldi mi acaba memnun musunuz

Merhaha evet hepsi tertemiz hasarsız geldi :cherry_blossom:

Bazıları:cherry_blossom:

2 Beğeni

ben bütün hastane çıkışı takımlarını,tulumlarını,zıbınlarını,bornozunu falan modamizbir’den aldım kızım 5 aylık :smiling_face_with_three_hearts: halâ da alıyorum :heart: annem de civil’den alıyordu civilde çok uygun bence modamizbir’de :hugs: benimde Trendyol listelerim var fakat çok karman çorman yani gerekli olanlar da var gereksiz olanlar da mesela süs püs gibi

1 Beğeni

Tulum zıbın vs genel yenidoğan ihtiyaçlarını e bebekten aldım . Onun dışında LCW Dan aldım kıyafetleri hem çeşit model çoook hemde kumaşları kalitesi çok güzel benim de kızım olacak inşallah 34. Haftamız bitti

Hepsini trendyoldan aldım :smiling_face_with_three_hearts::ribbon:

1 Beğeni

Beğendiklerin olursa Google resimlerden aratıp bulabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur :smiling_face_with_three_hearts: Trendyol,E-bebek,Hepsiburada hepsinden karışık alışveriş yapmıştım ben :ribbon:

1 Beğeni

Bence en güzeli de bu​:heart_eyes:

Kızim değil ama oğlum olacak çoğu şeyi trenyoldan aldım yorumlara bakarak hepsi çok güzel geldi