Kız bebek isim

Modern cok herkeste olmayan kız bebek isimleri neler olabilir :thinking: Türk isimleri tercihim

Umay olabilir düşünürseniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah

1 Beğeni

Benim kızımın adı Fatıma Betül :heart: iyi ki …

Benim de doğum yakın nasipse İnci bırakacağım :heart:

1 Beğeni

Ayşe Mihra koyacağım Allahın izniyle :cherry_blossom:

Gülmina ismi nasıl

İlbilge,Bilge,İlay

1 Beğeni

Bebeğim kız olsaydı büyük ihtimal “Aylin” koyucaktım, çok hoş zarif bir isim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben kızımın adını İlke koymaya karar verdim

1 Beğeni

Tomris, Umay, aybüke (bu isim çok var mı bilmiyorum)

1 Beğeni

Bende Tomris olarak yola çıktım hatta eşimle öyle dedık ama şuan herkes adamı o ne o ne kimmiş o ne kadar saçma dıye soğuttu Umay çok ısterdım ama o da 1.derecelerde

Benay da Türkiyede ki sayılı isimlerden. Sonsuzluğun verildiği düşünülen su damlası demek. Aynı zamanda ay ve ayın halleri anlamına da geliyor

1 Beğeni

İlk Türk kadın hükümdar tarih bilmeyenlere takılma bence ben ilk kızımın adını Tomris koydum tam da adı gibi maşallah isimler karakteri etkiler bence takılma gönlünden geçeni koy, şimdi de Umay düşünüyorum inşallah ikinci de kız o da Türk mitolojisinde çocukları koruyan bereket veren Tanrıça hatta orijinali Humay ama bize Umay diye geçmiş Humay olarak da koyabilrsin daha özgün olsun istersen. Senin canın ne istiyorsa onu koy ve kimseyi dinleme onlara ne ya amaaan

1 Beğeni

Eğer kızım olsaydı adını Melisa koyacaktım :cherry_blossom::face_holding_back_tears: