Kız bebek doğuramayanlar niye tutturamiyoruz dördünü gebeliğim yine erkekmis![]()
Hayrlı evlatlar olsun takdiri ilahi rabb’im öyle istemiş demekki ![]()
kimisi erkek istiyor olmuyo kimisi kız olmuyo kimisi evladı hiç olmuyo buna da şükredelim![]()
![]()
rabb’im isteyen herkese yaşatsın ![]()
![]()
![]()
Tutturma ile ilgisi yok nasipte ne varsa o gelir kız erkek ne farkeder ki önemli olan sağlığı benim hiç belirtim yoktu duyunca şok olduk aynı zamanda kronik hastalığım var gebelikten kaynaklı hastalığım arttı şimdi kendime ne olacak diye düşünmüyorum bebeğimi acaba kucağıma alacakmıyım o bile belirsiz
Amin … birazda espri olsun diye yazdım:)
Espri olsun diye yazdım birazda:)… benim tüplerim bağlı ve iki defa dış gebelik geçirdim ikiside riskli ve zorlu geçti bir tüpüm alındı diğeri de bağlı idi o şekilde hamile kaldım bana çok sürpriz oldu. Üç oğlum var bunada erkek deyince daha da bi afalladim açıkçası ![]()
Ben doktoruma muayene olurken bebek için orada bi bayan vardı spiral tartışmış çocuk olmaz yüzde yüz korur dimi diye doktora sordu doktor da çocuk olmasın diyorsan eşine yaklaşmayacaksın dedi ![]()
kadın ufak çaplı şok geçirdi
Hahha çok doğru kesin korunma eş yaklasmamasi yoksa başka çaresi yok ![]()
16 sene sonra istedik belki bir cimcimemiz olur dedik ama bizde tutturamadik
2 erkek anasi olarak devam ![]()
![]()
Senin yine elle tutulur yanı varmış… benim dört ![]()
Abo Allah yardımcın olsun ![]()
![]()
Benimde 17 yaşında oglum var yillar sonra kizim olir belki diye sürpriz yapmsti ufaklik yine erkekmis bende tutturamadım ![]()
![]()
3 kızım var ikinci oğluma hamileyim Rabbime bin şükür bazen bir şeyi çok isteyince imtihan olur Rabbim sağlık Salih evlatlar nasip etsin öncelikle
2 gebeligimde de sağ tarfima yattım kız oldu 3. De sola yatcam baklim ![]()
![]()
Tutturamayan biz değiliz kocalarımız
y kromozonu ordan geliyor sizinkinde epey baskın sanırım djdjdj
Bende 3.yü bekliyorum. Rabbimin takdiri çünkü insan olarak hiç bir dahlimiz yok. Sağa yat sola yat işlerini bi kaynağı yok. Onların canı sağolsun. 3 gelinim kızım olur mantığımda yok. Ben kaynanamı annem olarak göremiyorum çok zor. Gelinde kız olarak görülmez bence.
kuzum bence bize hissettirmedikleri için olabilir. yani çevremde iyi kayın valide de var gerçekten düşünsene kadın oğlunu değil seni tutuyor. insana ister istemez o güveni vermeli vermeyince de herkesi bir sanıyoruz
Sağolsun benim kaynanamda iyidir, belki çok uzaklarda olduğum için![]()
![]()
Ama hissiyat olarak kızı ya da anne olarak düşünmek zor. Rabbim oğullarımız vefalı etsin inşallah. Erkek çocuğu azcık daha ruhsuz oluyo![]()
![]()
Allahüme Amin büyük oğlum çok Anneciydi hep rüyalarıma giriyor tam 3 yıl oldu görmeyeli kızım 14 yaşına girdi genç kız oldu kaynana sorunsalı cidden bitmiyor Allah yola getirsin şahsen kimsenin oğlunu ve Annesini çekmek istemiyorum artk çocuklarimin velayet davasını kazanıp onlarla son nefesime kadar huzurla ölmek istiyorum evlat evlat gerisinin garantisi yok.
Rabbim yardımcın olsun. Eş ile imtihan zor. El olsa kapıyı kapatır evine geçersin. İnşallah Rabbim evlatlarından yüzünü güldürür.
Rabbim onların canını sağetsin, ben 30 haftaya kadar acaba dedim. Ama en son çok daha net gördüm.