Kız bebek çirkinleştiriyormu kızlar?

Yani sabahları çok çirkin kalkıyorum yani sizdede öylemi ?

1 Beğeni

Canım ben buna pek inanmıyorum bende hamileliğimin ilk üç hatta dört ayı çok soldum kötü oldum cirkinlestin bebek kız dediler ama bebek erkek. Bu ücüncü gebeliğim diğerlerindede byleydi diye hatırlıyorum başta bi çökerdi suratım hamilelik ilerledikçede yüzüm toparlanırdı.

Bence bu nasıl hissettiğinizle de alakalı bir durum benim ilk gebeliğim kızım olucak Allah’ın izniyle her sabah uyandigimda aynaya bakıp gülümsüyorum ve kendimi güzel hissediyorum

Şahsen ben de inanmıyorum öyle şeylere bir oğlum var şimdi bir de kızım olacak ikisinde de kendimde bir çirkinleşme görmedim .Hatta kız olunca kalça genişliyor yayılıyorsun derler ona da inanmıyorum her hamilelik birbirinden farklı kişinin yapısıyla alakalı bir durum bence

Hamileyken kendimi çok güzellesmis hissediyordum neyse doğurdum kendimi çok çirkin hissediyorum aynalarla barisamadim 7 aylık oldu bebeğim de kız

2 Beğeni

Bende öyleyim kız bebeğe hamileydim cildim inanılmaz parlıyordu saçlarım falan şimdi aynaya dahi bakamaz oldum çirkinleşmişim gibi geliyor yani birde cilt bakımı vs herşeyi yaptırdım ama yinede göz altlarım aşırı morlaştı uykusuzluktan bebeğim kolikti yorgunlyktan falan bende çirkinleştim bebeğim 7 aylık :grinning_face_with_smiling_eyes:

Sarılıp ağlayalım :joy::joy:Bende her bakımı yapıyorum ama yok yani o ışıltı gelmedi bir daha :joy:kendimi yaşlanmış hissediyorum bebekten sonra

Dur ben hemen ağlamıyım yanlışlıkla yine hamile kaldım yine cildim ışıldar belki :grinning_face_with_smiling_eyes:

Aksine herkes güzelleştiğimi söylüyor.

Valla benim yüzüm çok güzelleşmişti

2oglumdada yüzümde hic leke olmazken şimdi kızıma hamileyim burnumun üstünde yuzumdede hafiften çiller oluştu cirkinleştin diyen yok ama kış cocugu çil leke yapıyor ya