Kız bebek belirtileri

Kızlaar kız bebeğe hamile olanlar belirtiler nelerdir acaba yazabilirmisiniz ? :cherry_blossom::pink_heart:

Valla benim kızım doğdu ama hiçbir belirti olmadı kusma vs. Ne biliyim çok çok sonra turşu çok yedim

Cinsiyet belirtisi diye bir şey yok canım. Kişiden kişiye göre değişir. Benimde kızım olacak diyordum internetteki belirtilere bakarak ama oğlum oldu. Böyle şeylere bakıp söylemek zor kendini de boş yere kaptırabilirsin. Gönlünce olsun ama öncelikle sağlıklı olsun inşallah :folded_hands:

Canım vallahi benim ilk kızıma hamileyken 3 ay boyunca 9 kilo verdim onda da hep istifa ede ede yani çok zor geçmişti oğlumda da çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ne kusma ne mide ekşimesi ne yanması yani ikisi de çok farklıydı şimdiki gebeliğim size daha farklı aşırı şekilde mide bulantısı çok acıkma ya farklı işte kişiden kişiye değişiyor

Her hamilelik arkadaşların dediği gibi kişiden kişiye değişiyor canım ben iki oğlumda eksi aserdim ilkinde bir ay kustum ikincide baş dönmesi üçüncüde hiç bir şey yaşamadım üçüde erkek oldu üçüncü de herkes kız dedi vs ama oda erkek dördüncü gebeligimde iştahım yok ama zorluyorum kendimi yemek için bulantım var turşu ve tatlı aseriyorum ama nasıl bir şeyse önüme gelinde bir tane bile yemeden tıkanıyorum garip yanı jendini bunlarla sartlama Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2: