Kız bebek anneleri

Bebeğine kavuşmuş,tecrübeli annelerim ya da fikri olan herkes​:smile: . Kızınızı kaç aylıkken dünyaya getirdiniz? Ilk gebeliğim ve çalışıyorum. 34. Haftaya kadar da çalışmak istiyorum. Tavsiyelerinize, duyumlarınıza ve deneyimlerinize ihtiyacım var.:blush::cherry_blossom:

1 Beğeni

İlk kızım 41. haftada doğdu

İkinci kızım 38. haftada doğdu canım

1 Beğeni

35.haftada doğdu çiçeğim :smiling_face_with_three_hearts: hamilelik sürecim sıkıntıkıydı o yüzden hiç çalışmadım.

Özel sektörde öğretmen 36.haftaya kadar çalışan arkadaşım var ama. Son haftalarda masa başındaydı sadece.

1 Beğeni
  1. Haftada doğması herhangi bir yatış gerektirdi mi?

Doğduğunda değil ama 27 günlükken sebepsiz yüksek ateşten yoğun bakımda yattı 5 gün.

1 Beğeni

:pleading_face: Rabbim o minişleri her türlü kötülükten korusun.

Son ana kadar çalışmak isteyip ancak 34. Haftaya kadar gidebildim. Ağrılarım çoktu ilk günden beri . Tabi kişiden kişiye değişir. Benim kızım 38. Haftada doğdu

Çevremde herkes 38den sonra bekle sen dedi. Kendimi şartlama huyum var. Dogumu soranlara hep 38 hafta hesap ederek söylüyorum :face_with_hand_over_mouth:

Bebegime kavuşalı daha 2 gün oldu ama 40.haftaya kadar bekledim kız bebek erken gelir dediler dediler 34.haftada izine ayrıldım ama 38.haftaya kkadar yardımcı olmak adına işyerine gitmeye devam etmiştim bazı sebeplerden dolayı eğer kendini iyi hissediyorsan hareketli olmanı tavsiye ederim sezeryan doğum yaptım bana çok faydalı oldu çünkü ilk seferde bile yürürken pek zorlanmadim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaa :face_holding_back_tears::heart_eyes: Ne güzel🩷:cherry_blossom: İs yerime otobüsle gidiyorum 40 dk falan ama hep oturuyorum. Korkuyorum aslinda 34 den sonra gitmeye​:sweat_smile: Fakat dediginiz gibi herkes bana dayanabildiğin kadar dayan diyor. Otobus risk oluşturur mu sizce?

2 Beğeni

36.haftama kadar çalıştım 37+5 te doğurdum kordon dolanması sebebi ile izinlerimi dogumdan sonra kullandım çok daha iyi oldu bence çalışabildiğiniz kadar çalışın

1 Beğeni

Bende kiz bebege hamileyim suan 20. Haftadayim :slight_smile: allah yardimcimiz olsun

1 Beğeni

Merhabalar kızınız küveze girdi mi?

1 Beğeni

Kızınız küveze girdi mi?

1 Beğeni

Doğduğunda değil ama 27 günlükken sebepsiz yüksek ateşten yoğun bakımda yattı 5 gün.

1 Beğeni

Yok girmedi 3.665 kg dogdu

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebeğimin Cinsiyet Tahmini

kusura bakmayın lütfen lohusalik yoğunluğu ve ağrıları diyelim benim gecikmeli cevaba :face_with_hand_over_mouth:

açıkçası düşük riskin yoksa kendinde rahat hissediyorsan devammm ben doğumuma 1-2 gün varken daha metro metrobüs tramvay geziyordum kişiden kişiye de değişir böyle söylüyorum diye de şartlama sakın kendini :smiling_face_with_three_hearts: önemli olan sen ve bebeğinin sağlığı :purple_heart:

1 Beğeni