Kız anneleri kziiniznkime benziyor)

Kizlar merhaba, kız anneleri en cok kime benzedi halasınamı sizemi ? Ultrason fotorafta benimki babaslna benziyoduda ama kendime benzetemedim hiç:joy:halasina filan benzeycek heralde

3 Beğeni

Babasının kız versiyonu​:rofl: bana benzeyen tek bir yeri yok​:rofl: bi insanın ayak parmakları bile babasına benzer mi yaaa​:grin:

7 Beğeni

Benim kızımda tıpkı babası yani buyudukte beki bana benzer dedim ama yok valla uyuma şekilleri uyanma şekillerine kadar babasına benziyor inşallah oğlum bana benzer bari o kadar sıkıntı çekiyoz ağrı sızı sancı :smiling_face:

Ben Aden’i sana benzetiyorum

1 Beğeni

Detaylıda bile babası eşimin üst dudağı yok burnu da aynı babası hiç bana benzemiyo :joy:

1 Beğeni

Benim kız halasina benzer gibi olup büyüdükçe bana benzedi :smiling_face: huyu gülüşü hareketleri konusmasi vücut yapisi bile beenn hatta halasi kiz halaya benzerdi hani kandirdiniz beni bu cocuk ayni anasi der :grin: benim kücüklüğümü bilen amca kızlarim var benden cok büyükler onlar bile der kendini klonlamışsin diye :smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım arkadaşım mutlu oluyorum sen böyle diyince​:star_struck:

2 Beğeni

:joy::joy::joy:ilk doğdugu günden beri hiçmi deyismedi

1 Beğeni

Benzer benzer. Benimkininde ayak parmakları aynı babasınki :joy::joy::joy: Bana benzeyen bir tarafını bulamıyorlar daha :joy::joy:

2 Beğeni

İll doğduğunda bana benziyordu sonra kocam oldu :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Aynı kaderi yaşıyoruz​:grinning:

1 Beğeni

Belki sen de bebekken böyleydin. Günay doğdu herkes eşime benzetti. Babam, benim yenidoğduğum günün fotoğrafıni gosterdi aynı ben :smiley: umudunu kaybetme

2 Beğeni

Benim kızım da babasının tıpa tıp aynısı. :melting_face: Yani tek kelimeyle kocamı doĝurdum desem yeri. :sweat_smile:

1 Beğeni

@Esved aynen :joy:

Ayyy oda olabilir bana benzesin babasıds çok istiyo :joy:

1 Beğeni

Huyu da dahil baba :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Yapma yaa​:smiling_face_with_tear:bende ne kadar aynaya kendi fotorafima baksamda oğluma benziyo sonuçda hep onunla geciyo günüm :joy: oğlumda babaısnın kopyası

2 Beğeni

@Öyleişte aramıza hoşgeldiniz :two_hearts:

1 Beğeni

Hosbuldum tesekkur ederim sağolun sizi tanimak guzel :slight_smile: çok sıcak içten bir uyguluma ve sizlerde öyle tabi :slight_smile:

2 Beğeni

@Öyleişte hoş geldiniz :slightly_smiling_face: Kader ortağısı o sende :joy:

1 Beğeni