Kizlar merhaba, kız anneleri en cok kime benzedi halasınamı sizemi ? Ultrason fotorafta benimki babaslna benziyoduda ama kendime benzetemedim hiçhalasina filan benzeycek heralde
Babasının kız versiyonu bana benzeyen tek bir yeri yok bi insanın ayak parmakları bile babasına benzer mi yaaa
Benim kızımda tıpkı babası yani buyudukte beki bana benzer dedim ama yok valla uyuma şekilleri uyanma şekillerine kadar babasına benziyor inşallah oğlum bana benzer bari o kadar sıkıntı çekiyoz ağrı sızı sancı
Ben Aden’i sana benzetiyorum
Benim kız halasina benzer gibi olup büyüdükçe bana benzedi huyu gülüşü hareketleri konusmasi vücut yapisi bile beenn hatta halasi kiz halaya benzerdi hani kandirdiniz beni bu cocuk ayni anasi der benim kücüklüğümü bilen amca kızlarim var benden cok büyükler onlar bile der kendini klonlamışsin diye
Teşekkür ederim canım arkadaşım mutlu oluyorum sen böyle diyince
ilk doğdugu günden beri hiçmi deyismedi
Benzer benzer. Benimkininde ayak parmakları aynı babasınki Bana benzeyen bir tarafını bulamıyorlar daha
İll doğduğunda bana benziyordu sonra kocam oldu
Aynı kaderi yaşıyoruz
Belki sen de bebekken böyleydin. Günay doğdu herkes eşime benzetti. Babam, benim yenidoğduğum günün fotoğrafıni gosterdi aynı ben umudunu kaybetme
Benim kızım da babasının tıpa tıp aynısı. Yani tek kelimeyle kocamı doĝurdum desem yeri.
@Esved aynen
Ayyy oda olabilir bana benzesin babasıds çok istiyo
Huyu da dahil baba
Yapma yaabende ne kadar aynaya kendi fotorafima baksamda oğluma benziyo sonuçda hep onunla geciyo günüm oğlumda babaısnın kopyası
@Öyleişte aramıza hoşgeldiniz
Hosbuldum tesekkur ederim sağolun sizi tanimak guzel çok sıcak içten bir uyguluma ve sizlerde öyle tabi
@Öyleişte hoş geldiniz Kader ortağısı o sende