Merhaba arkadaşlar Bugün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ama bir çoğunun küçüldüğünü gördüm çok üzüldüm Ne yapabilirim fikir verebilir misiniz 30 derecede alerji programında yıkadım
Bende de 30 da yıkamama rağmen bir ikisi küçülmüştü kıyafetlerin materyalı kötüyse küçülüyor. Ben de her zaman daha büyüklerini aldım çok çabuk büyüyorlar maşaAllah
Yani zaten uzun süre kullanamıcaktım o zaman
Siz büyük alın her zaman
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun İster istemez bazıları kumaştan dolayı küçülüyor ben bu yüzden mağazadan alıyorsam satıcıya çeker mi diye soruyorum ona göre alıyorum ama internette alicaksam yorumlara bakıyorum
Hoşbuldum teşekkürler ilk tecrübem oldu benimde teşekkür ederim tekrardan
Ütülerken açılır biraz umarım, yıkarken sıkmayı çok yüksek yapınca ve kurutma makinesine atınca da çekiyor aklınızda olsun
İyi hoş da bacım çoğu kullanmadan yıkamadan yok çok hızlı geldi yok kumaşı guzel yok rebgi çok güzel yok çok tatlı yazıyor yahu kardeşim kullanda yazsana bunlar pek de işime yaramaz diyesim geliyor ( iç ses temsili)
Ben ona göre onlar bir derse ben iki beden alırım büyüyünce giyer
Merhaba @Tugceee hoşgeldiniz ben de bu yüzden 5 aylik oğluma 9 aylık büyüklüğünde kıyafet kullanıyorum malesef pamuklu olduğu için çekiyor ve biraz da kalıplar dar
Aramıza hoşgeldin @Tugceee
Gebeliğin hayırlı olsun
Kumaş farkından dolayı olabiliyor öyle şeyler. Ben düzeldiğini görmedim
Benim de 4,5 aylık kızım 6-9 ay kıyafetleri giyiyor. Şimdiki kıyafetlerin kalıpları dar hep
Bende 30 bazende 60 derecede yıkıyorum küçülme falan olmuyor
Evet bende ütülerken biraz düzelir diye umuyorum…
Evet yıkamadan önce gözüme çok büyük geliyordu hepsi ama küçüldüler bundan sonra büyük alıcam
Teşekkür ederim maalesef öyleymiş onu anladım
Bende anlamadım çekmesin diye 30da yıkadım ama kumaştan dolayı demek ki
Bizimkilerde küçülmüştü kumaşın kalitesiyle ilgili sanırım