Kızlar artık hiçbir kıyafetim olmuyor hamilelikte aldığım şeyler bile dar geliyor ya da bunaltıyor beni özellikle evde sürekli iki pijamamı döne döne giyiniyorum son 1,5 ay için de bir şeyler almalı mıyım bilmiyorum ama kendimi özensiz ve çirkin hissediyorum böyle de
siz ne yaptınız hamilelik için yeni kıyafetler aldınız mı evde falan ne giyiniyorsunuz ne rahat oluyor
Bende aynı durumdayım canım 2 donu döne döne giy yapıyorum evde genelde şort atlet geziyorum dışarı için de İspanyol paça esnek pantolonlar aldım onlarla idare ediyorum son 2 ay kaldı az daha dişimi sıkacam
Ben eşimin atletlerini giyorum evin icindee dışarıda da üç beş parça kıyafetim var okdr hamilelik için boş yere kıyafet almak istemiyorum
Eşim zayıf bende öyleydim şimdi ben kapıdan çıkmadan göbek önde gidiyor eşimin kıyafetlerine giremiyorum ki girsem çıkamam
Askili boydan elbise en rahati evin icinde genisce efil efil valla ben kapali oldugum icin evin icinde ince askili boydan kisa elbise aldim 2 3 tane onunla idare ettim disarida da uzun kollu boydan elbise altina tayt cok rahat ettim hamilelik boyunca
ama fazla alma derim kiyafet sonra giyemiyorsun .ben simdi dogum yaptim 25 gun once ve kiyafetlere bakiyorumda benmi giydim bunlari diyorum cok buyukler
Ay benim şortlar atletler bile olmamaya başladı her şey de çok pahalı bir iki ay giyinicem diye de almak istemiyorum dediğin gibi mecbur dişimizi sıkıcaz
Eşimin tişörtleri falan olmuyor ki bana şortları olur belki ama onları da giyinmek garip geliyor zaten kilo falan çirkin hissediyorum kendimi
Ayy vallaha ben alıyorum birkav parca 1 hafta sonra olmuyor. Artik saldim 38deyim hic bisey alamam zaten sicak evde sort atlet gezmeye devam disardada elbsem var onu giyiyorum napim ben zaten 36 38 olan bi insandim simdi 42 anca oluyor bu kilolar gidinve aldiklarim boşa gitsin istemiyorum vede zaten kiyafetler pahali
Ahahaa aynen şuan esimle ayni kilodayiz ve o asla oversize seylerii sevmez hep dardir bende giyemiyorum
Elbise çok iyi fikir ben de 6 aya kadar giyindim ama şimdi dediğin gibi askılı elbise falan almak en az tanesi 400-500 lira bir iki ay için de değmez gibi geliyor sen nereden almıştın link falan varsa atar mısın canım
Ben magazadan aldim. Kargo sirketleri uzak bu halimle olmazda iadeyle felan ugrasamam diye magazadan aldim
Valla bende babamın atletlerini giyiyorum eşim zayıf oldugundan elbise pijamalardan aldım pentiden ama pijama gibi durmuyor L beden giyiyorsam bi beden büyük aldım birde tril tril elbise aldım 2 adet onlarıda yine büyük aldım bol bol çok rahat oluyor hamilelikten sonra hemen bi terziye vercem daralttırcam. Pantolon falan zaten olmuyor sıcaklarda hiç çekilmiyor en iyisi elbise tarzı almak
Benim eşimin 182 boyu benimde 158. Bide ben zayıf hamile kaldım o yüzden bana şimdilik oluyo hamileliğim de 23 haftalık ama ilerleyen zamanlarda olmaz banada
Evin içinde eşimin baksirlarini giyorum çok afedersiniz bunu söyledgm için dışarıda elbise ve kednini çirkin hissetme eninde sonunda eski halimize gelecz
Valla gebelik sıcak hava sürekli değişen hormonlar olmayan kıyafet bogaldım yangın var diye bagıracam terden kıyafet degiştirecem kıyafet bulamıyorum bulsam içine sıgmıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım doğuma kadar kafayı sıyırmasam bari
Ahahajs vallaha her ikiside ama en kötüsü de düğün dernek cikiyor giyecek bişey bulamiyorsun. Evde nasil gezersen gez o sıkıntı değilde dışarısi zulüm cikmak bile istemiyorum
E valla ben tek bı kiyafet bile almadım pantolon olmuyor ama pijama tarzı siyah eşofman gibi eskidende öyle giyiyordum e kıyafetlerim oluyor atlet falan tabi olmiyor da eşimde ben hamile kalınca daha sık çalışıyor valla zayıfladı bana kıyafetleri olmaz yani ama genel olarak bana oluyor
Off aynı durumdayız ya inşallah bari doğumdan sonra hemencecik eski halimize dönebiliriz
Evet canım pantolon tayt falan asla çekilecek çile değil pentiden aldıkların nasıl örnek olarak link ya da ürün fotoğrafı atar mısın
Doğru diyorsun da işte kilo hamilelik hormonlar falan takılıyorum ister istemez hem bunalmayayım hem de güzel olayım istiyorumm da az kaldı idare edicem herkes aynı durumda sanırım