Kiwi burun Aspiratörü

Kızlar sizce nasıl kullanışlı mı kulanan varmı bide baby me pişik kremi nasıl

1 Beğeni

Pişik kremi olarak hamazinc krem ya da sudokrem çok etkili, bebeğim pişik olunca ancak bu kremler rahatlatıyor…Kiwi konusunda ama fikrim yok kullanmadım..

Tşkr ederim :white_heart:

Kullanmadım ama araştırdım sizin postu görünce. Çoğunluk beğenmediğini belirtmiş. Tabi beğenenlerde var. Ben normal insan gücü ile çekilen aspiratörden aldım. Serum fizyolojik ile temizleyip onunla çekiyorum. Pişik kremi bepantolunkini ve hametan dönüşümlü kullanıyorum

1 Beğeni

Mustela pişik kremş tabikide. Sudokrem bepantol filan içeri hiç temiz değil

Yalnız sudocremi doktor tavsiye ediyor, icerisinde hamazinc de oldugu gibi çinko var sizce neden içeriği temiz değil hangi madde ne gibi bir zarar veriyor, mustela bizde mesela gram işe yaramiyor

Pişik için sudokrem oneriyorlar herkes ben de ondan alicam digerlerini bilmiyorum

1 Beğeni

Bepanten merhemi cocugun agzina gözüne girse bile zararsiz diyor doktorlardan onayli. Emin misiniz

Evet pek memnun dehilermş almaktan vazgeçtim ama pişik kremini bepanthol aldım ya

İçlerinde en yoğun kimyasal barındıran sudocrem içeriği çok iyi değil maalesef, en temiz içerikli olan mustela ben ondan aldım :cherry_blossom: