Kıskanan hanımlar 🤏🏻

Merhaba hanımlar hepimizin içinde biraz da olsun kıskançlık var. Peki sen kıskanınca nasıl biri oluyorsun :face_with_hand_over_mouth::thinking:

1 Beğeni

aslında ben bitek eşime karşı kıskancım.Kendim sevmiyorum hiç beni kıskanmasını ama onun burnundan getiriiyorum :rofl::rofl: Aynı zamanda da o da benim. Ama hiç bir zaman içimde bir kadına karşı kıskançlık hissim olmadı mesela onda var bende niye yok diye , aksine karşımdakinin bi eksiği varsa benim olanı bile paylaşan biriyim.

3 Beğeni

Geçmişteki şeylerini asla kıskanmıyorum hatta çoğunu bildiğim için dalga geçiyorum kızları gördüğüm zaman bile senin ki bu değil mi falan diyorum aramızda espri konusu yani. Ama şu an ki evlilikten sonra yaşanan ufak şeylerde bile o kadar sert biri oluyorum ki uzun süre de konuşmam eşim hemen anlar zaten suratımdan öldürecek gibi bakıyorsun der karşı taraftaki insan da anlar zaten kısaca katil olabilecek izlenimi veren biri oluyorum :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben kahkaha atıyorum kıskandığım zaman :rofl::rofl:

4 Beğeni

Bende eşimi geçmişteki yaşantısıyla alakalı hiç kıskanmam @Zerrinirrez gibi bizdede dalga konusudur aynı köyden olduğumuz için hepsi tanıdık​:smile: şuan da da sabahları işte inşaata gidiyosun deodorant sürdün tamam ne diye parfüm sıkıyosun gibi darlamalar yapıyorum. Hemcinslerimi kıskanma huyum yok bazen zayıflıklarını kıskanıyorum ama o da imrenmek gibi iyi bi kıskançlık yani :heart_eyes: bebeğim olduğundan beri bebeğimi kıskanıyorum herkesten en çok da eşimin ailesinden kimse kucağına alıp sevsin istemiyorum umay ağlasın kimsede durmasın diye gözünün içine bakıyorum. Normal olmayabilir ama böyleyim​:zipper_mouth_face: yani bende kıskanınca çekilmiyorum düşman gibi oluyorum​:rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Ay bizde eşimle aynı köydeyiz diğer akrabalarda hep tanıdık köye gittiğimde hep eşime diyorum elimi sallasam senin eskine çarpıyor diye ( eski dediğimde öyle sadece ailelerin önceden yakıştırdığı kızlar yoksa gariban kocamın bir halt yaptığından değil) hatta derim ne beceriksiz adamsın bır kız tavlayıp evlenememişsin beni mi bekledin diye :sweat_smile: hatta eşimi önceden sevdiğini bildiğim bir kız vardı eşim istememiş kızla fotoğraf çektirdim bu yaz ailelerin içine sızmıştım çünkü kız benim bildiğimi bilmiyordu :sweat_smile: ben de öyle ufak şeylere çok laf ediyorum maske falan yapıyor bazen niye yapıyorsun diye

1 Beğeni

Ben de en çok bebeğimi kıskanıyorum. Eşime karşı içimde hiç bi kıskanma yok. İri bebek doğuran kadınları kıskanıyorum. Kıskanınca içten içe kıskanırım çirkeflik yapmam ama söz konusu bebeğim ise her şeyi yaparım içimden çirkef bi cansu da çıkar

4 Beğeni

İnanır mısın aynı nerdeyse eşimde öyle görüşmemiş bile sosyal medyadan konuştukları ailesinin yakıştırdıkları da var tabi bende dalga geçerim ben almasam evde kalmıştın diye​:rofl:

2 Beğeni

İri bebek çok severim umayda iri olsa keşke derim ama sonra kendimi sağlığı yerinde olsun yeter diye avuturum. Kafaya takıyorum ama boy kilosunu :shushing_face:

3 Beğeni

Ben sevdiklerimi kıskanırım sadece benimle en iyi olsun isterim bazen sacmalama boyutune geliyor ama icimde yasiyorum tutuyorum kendimi icten içe kıskanirim ama eşime belli ederim onu kıskandığımi bakışımdan bile anlar dısari ciktigimizda gözüm hep ondadir birine bakiyo mu biri ona bakiyo mu kimseye bakmaz Allah var ama ona bakan olursa yandi bi kac kere bakanlarin üzerine yürümüşlüğüm olmadi degil :grin::grin: bazen diyorum elimde olsa vitrine koyup arada seyrederim benden baska da kimse göremez seni diye :joy::joy:

4 Beğeni

Benim kız iri bebekti ama iriliginden eser kalmiyor büyüyünce uzun boylu oluyor iri bebekler sadece :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

Benim kızımın boyu da çok uzamaz bence babası da kısa bende çünkü bide boy babadan geçiyomuş dediğim gibi sağlıklı olsunlarda Allahın izniyle :heart_eyes::heart::palms_up_together:

3 Beğeni

Amaannn eskilerin dedigi gibi canı icinde olsun bosver kaderi bahti güzel olsun :heart::heart:

3 Beğeni

Amin canım inşallah​:heart_eyes::cherry_blossom::palms_up_together:

2 Beğeni

Annem de zamanında eşime kız bakmış hatta tanıştırmış vs :grin: bazen ben de derim bula bula o kızı mı buldunuz derim​:hugs::grin:

3 Beğeni

Ahahahah elimize de kimse su dökemez aferim bize hep kendimizi değerli görelim​:heart_eyes::dancer::dancer::dancer:

2 Beğeni

Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

1 Beğeni

Kıskanınca çok ters ve umursamaz olurum kıskandım diyemem bezdiririm böylede pis huyum var

5 Beğeni

Valla kıskanınca kendimi brn bşle tanıyamıyorum.gözüm kararıyor diyebilirim​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni