Merhaba hamişler, yazdan kalma sonbahar aylarından sonra deyim yerindeyse bir günde kış geldi. @istanbul-anneleri haberlerde izliyorum şu an yağmur fırtına… Kendinize dikkat edin.
Sizin olduğunuz yerde havalar nasıl?
Merhaba hamişler, yazdan kalma sonbahar aylarından sonra deyim yerindeyse bir günde kış geldi. @istanbul-anneleri haberlerde izliyorum şu an yağmur fırtına… Kendinize dikkat edin.
Sizin olduğunuz yerde havalar nasıl?
Ankara ayazıyla meşhur malum buzz gibi dışarısı bugünde kar yağmaya başladı cookk soğuk buralar
Kar yağmasına çokkk sevindiminşAllah buralarada yağar
Buraya kar yağınca cok sevinemiyoruz bizz karın arkası ayaz oluyo don oluyo
Hatay akşamları yağmurlu, rüzgarlı
Gündüzleri güneşli ya da bulutlu gidiyor şimdilik
Buraya da kar yağdı
Nasil beyaz oldu mu yerler burda düsen eriyor
Ahhh ne güzel, Günay’ın ilk karı
Ankara Ankaraaa… Allah yardımcın olsun, ayazı çok kötü evet. Eşim orda çalışmıştı, ordan biliyorum
Bu kış eve hapis olduk cocukla asla cıkilmaz bu hava da dısarı falan
@ezgi-y Bence çıkarın sıcak,soğuk her havaya alışsın diye.Üzerini sıkı giydirin birşey olmaz
sebepsiz yere duygulandım biran küçüklüğümden beri kar tanelerinin düşüşü beni çok mutlu ediyor
acı bir gerçekte var ki Rabbim sokaktaki kardeşlerimize evlatlarımıza yardım etsin bu soğukta ne yapacaklar
Küçükken köye gittiğimizde baba annem kuzene sobasında ekmek yapardı. Kar soğuk denilince benim aklıma o ekmeğin kokusu geliyor. Kardan tüneller yapardık çocukken. Şimdi yağanlarda kar mı
Kara pekmez döküp yiyen oldumu?
Beni anneanmem büyüttü eskilerden görecek ne varsa gördüm o yüzden dedem cok severdi beraber yerdik @FidanUğur
Forum anasayfasında kar yağdırdım forumdan ana haftam sayfasına geri gidin gelin görürsünüz
Aaa yenmez olur mu canım onun tadı bir başka