Kış geldi ❄️

Merhaba hamişler, yazdan kalma sonbahar aylarından sonra deyim yerindeyse bir günde kış geldi. @istanbul-anneleri haberlerde izliyorum şu an yağmur fırtına… Kendinize dikkat edin.

Sizin olduğunuz yerde havalar nasıl?

8 Likes

Ankara ayazıyla meşhur malum buzz gibi dışarısı bugünde kar yağmaya başladı cookk soğuk buralar

4 Likes

Kar yağmasına çokkk sevindim​:heart_eyes:inşAllah buralarada yağar​:cloud_with_snow::snowman_with_snow:

2 Likes

Buraya kar yağınca cok sevinemiyoruz bizz :unamused: karın arkası ayaz oluyo don oluyo

1 Like

Hatay akşamları yağmurlu, rüzgarlı

Gündüzleri güneşli ya da bulutlu gidiyor şimdilik

1 Like

Buraya da kar yağdı

snow winter GIF

2 Likes

Nasil beyaz oldu mu yerler burda düsen eriyor

2 Likes

Ahhh ne güzel, Günay’ın ilk karı :heart_eyes::tada:

1 Like

Ankara Ankaraaa… Allah yardımcın olsun, ayazı çok kötü evet. Eşim orda çalışmıştı, ordan biliyorum

2 Likes

Bu kış eve hapis olduk cocukla asla cıkilmaz bu hava da dısarı falan

1 Like

@ezgi-y Bence çıkarın sıcak,soğuk her havaya alışsın diye.Üzerini sıkı giydirin birşey olmaz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

:face_holding_back_tears:sebepsiz yere duygulandım biran küçüklüğümden beri kar tanelerinin düşüşü beni çok mutlu ediyor :palms_up_together:t2:acı bir gerçekte var ki Rabbim sokaktaki kardeşlerimize evlatlarımıza yardım etsin bu soğukta ne yapacaklar :sweat:

3 Likes

Küçükken köye gittiğimizde baba annem kuzene sobasında ekmek yapardı. Kar soğuk denilince benim aklıma o ekmeğin kokusu geliyor. Kardan tüneller yapardık çocukken. Şimdi yağanlarda kar mı :grinning:

4 Likes

Ben böyle birşey aldım soğuk havalarda giydirip rahatlıkla çıkarıyorum dışarı

6 Likes

Kara pekmez döküp yiyen oldumu?

4 Likes

Beni anneanmem büyüttü eskilerden görecek ne varsa gördüm o yüzden dedem cok severdi beraber yerdik :smiling_face: @FidanUğur

Forum anasayfasında kar yağdırdım :grinning: forumdan ana haftam sayfasına geri gidin gelin görürsünüz :grinning:

1 Like

Bende bunu aldım sicacik oluyor :smiling_face: @FidanUğur

7 Likes

Aaa yenmez olur mu canım :yum:onun tadı bir başka :sweat_smile:

2 Likes