Kış doğumu

Kizlar benim dogumum ocak sonunda olucak .kışın dogum nasil tecrubesi olan var mi zor mu bebek bakimi Bebegime ne giydiririm ne yaparim nasil sicak tutarim zor olur mu kış bilmiyorum cok tedirginim yaa

6 Beğeni

Benimde Ocak son haftası görünüyor yazan olursa tecrübeli anneler ben de başlığı takip edeyim​:person_shrugging:

3 Beğeni

Benim de ocağın ilk haftası gözüküyor bakalım tecrübeli anneler neler diyecekler merak ettim

3 Beğeni

Bekleyip görelim​:hugs: ben hep kışlık kollu picama takımları zıbın aldım battaniye kalın aldım birde oda termometresi alacağım evin ısısı bebeğe uygun olsun diye

3 Beğeni

Burda akşamları serin. Bizim kalın battaniyeler bazadan çıktı kalın kıyafetler, kozmonot, panduf, hırka aldık. Derecemiz 19-21 arasında ben üşür gibi olursam hemen yelek giydiriyorum. Böğrüne bakıyorum sıcak.

3 Beğeni

Benimde ocağın sonunda bende ilkinde Eylül deydi çok güzel di bunda ocakta ama kışında çok sıkıntı yaşamadım gayet güzel geçti

3 Beğeni

Benim Miracım ekimde dogmustu kalorifer yandigi icin ev sicakti ama gene vucut isisi için yün yelek penye yelek tulumlar giydirdim okadar kat kat giydirmeye gerek yok

Bu şekilde

8 Beğeni

Süper bı başlık olmuş valla benimde kızım temmuz çocuğu şimdi kasımın sonunda doğum kış bebeği oluyor Erzurum soğudu bile vlla kaloriferleri yakmaya başladık bende kızımı her gün yıkıyorum yagliyordum şimdi yapamam galiba kış anneleri fikir verirse çok iyi olur​:hugs::rose:

5 Beğeni

Ben haftada 2 kez yıkıyordum kisin elektrikli soba takiyordum her ihtimalle karsi onun onunde yikiyip yaglayip masaj yapip hemen hizlica giydiriyordum

3 Beğeni

bizim ev genelde çok sıcak oluyor,o yüzden çokta kalın giydirmiyorum.Kendiso de hiç sıcağı sevmiyor.Ben çokta kalın giydirmiyorum ki,vücudu da soğuğa alışsın,sağlıklı olsun ileride

2 Beğeni

Bende elektirikli soba yok bir tane kucuklerinden alayım o zaman doğu çok soyuhhhh​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Benim iki kızım da Şubat doğumlu büyük olanı klima kullandım Mecburiyetten aynı zamanda elektrikli soba vardı benim için zor oldu alerjik astım bronşit i çıktı bebekken hala var . Klima iyi gelmedi birde çok kalın giydirme odanın sıcaklığına göre ayarla uzun kollu tek kat kıyafet ve ince bir battaniye yeterli oluyor. Çok fazla kalın giydirmek çok terletiyor ve farkında olmadan teri üstünde soğuyor hasta oluyorlar dikkat etmek lazım. İkincisinde doğal gazlı eve geçince çok rahat ettim açıkçası ,çok fazla kalın giydirmeme gerek kalmadı normal giydiriyordum . Kış bebegi için doğal gazlı ev çok iyi oluyor. 3 numaram da Şubatta geliyor Allah’ın izniyle bakalım nasıl olacak :face_with_hand_over_mouth::upside_down_face:

1 Beğeni

Aynen bime geliyordu bu hafta mi gecen hafta mi ne al bi tane banyo oncesi takip isitiyordum çocuk odasini öyle banyosunu masajini korkusuz yaptiriyorduk

2 Beğeni

Tamamdır ben hemen temin edeyim bugün teşekkür ederim :rose:

2 Beğeni

Pardon a101 gelmiş gecen hafta

2 Beğeni