Kış bebeği

4 tane zıbın yeterli oldumu yeni doğan ben 15 tane falan alayım diyordum ya uzun kol almak istemiyorum zaten kışın evler sıcak kısa kol veya sıfır kol alırsam iyi olur dedim

1 Beğeni

Evet yetti 15 tane çok fazla olur bence çok çabuk büyüyeceği için o kadara gerek yok istersen 1 2 tane daha fazla alırsın uzun kol alma ama

1 Beğeni

Yeni doğan az alayım o zaman 03 ay ve 3 6 aya ağırlık veriyim

1 Beğeni

Aynen öyle canım yazık olacak çünkü

1 Beğeni

Ortalama günde 8 bez gidiyor max 1 ay yeni doğan bez kullanılıyor ortama 240 adet bez

1 Beğeni

6 adet sıfır kol al canım zeten üzerine tulum veya takım giydiriliyor. Tulum takımların içinden mutlaka kısa kollu zıbında oluyor

1 Beğeni

Tamam canım zıbınları sıfır kol alacağım e bebekte bezlerde indirim varmış haberiniz olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde dogum kişa denk geliyor cinsiyetin /90 kiz dedi doktor

Bebekler yeni dogdugu icin bizim gibi kıyaslamayalım onlar hemen üşürler . Kısın ben bile ince penye ile duruom bazen kalin giydigimde oluuor hele bebekleri dusunemiom tabiki cok kalin giydirme ama yinede uzun giydir yeter @Ceren1

Merhaba, ben daha once pudrayı arastırdım uzmanlar kanserojen oldugunu ve kesinlikle kullanılmaması gerektigini soyluyor. Pudra parcacıkları akciğere girdiğinden akciğer enfeksiyonuna sebep oluyormus ayrıca ciltte birikerek yine ciltte enfeksiyonlara sebep oluyormus. Sizde isterseniz bir arastırın.

1 Beğeni

Merhaba, E bebekte suan emziklerde sepette %30 indirim var bilginiz olsun​:wink:e bebek uygulamasından takip edin yine alınacaklar listesinde indirime girenler olabilir.

Benimde kış bebegi olacak ins. Ben her beden zıbından kollu kolsuz olarak aldım 10-12 adet kadar evler sıcak oluyor nihayetinde surekli kollu giydirmem diye dusundum.Tulum yelek hırka aldım, yine annemde hırka patik vs örüyor sıcak tutsun diye​:blush: uyku tulumu aldım iki tane, hem sıcak tutsun üşüdü mü terledi mi diye endise etmeyeyim hemde Allah korusun yorgan battaniye vs de yatırmak tehlikeli diye içim bir nebze rahat olsun istedim. Dısarıya cıkardıgımızda kullanmak için kundak tulum aldım içi peluş mont gibi olanlardan. Arabada pusette tasınacak gerci birde cok cıkılmaz soguk havalarda ama yinede elimde olsun diye aldım. Kalın battaniyelerden iki, penyelerden üç tane aldım. Ve en onemlisi termometre aldım evin içinde banyoda üşüyüp üşümedigini anlamak icin içimdeki benle tartısıp munazara yapmama gerek kalmayacak​:sweat_smile:

1 Beğeni

Rica ederim canım. Ben Philips avent ultra air 0-6 ay 2’li olanlardan aldım. Biberon olarak babyjem anne süt kaşıgı aldım. Bunu baska siteden almıstım. Biberon yenidoganda meme reddine sebep oldugu için emzirme uzmanları onermiyor. Süt gelmeme durumunda anne süt kasıgı ile damla damla verilmesi öneriliyor. O yuzden simdilik almadım ek gıdaya gecince bakıcam ins

Evet çok üfürtmeden kibar kibar dökmeye çalışıyorum dediğiniz gibi aksi takdirde havada uçuyor ister istemez bebek onu soluyor :innocent:

Ayaksız olan daha mantıklı ayaklı giydirsen 3 aylık sonra olmaz ama ayaksız olan 5,6 aya kadarda gider