Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim 2 gündür iç çamaşırımda kahverengi bir leke var ilk günü bel ağrısı ve adetim gelicek gibi çok hafif bir sancı vardı. Bugün yine aynı lekeden olduğunu fark ettim. Doktorum eski kan olabilir endişelenmeye gerek yok dedi. Salı günü randevum var ama o güne kadar kendimi rahatlatmak için bir cevap bulmam lazım. Karnımın alt kısmında biriey sanki tutmuş aşağı çekiyor yattığımda ve oturduğumda kalkarken baskı hissediyorum ve dolgunluk oluyor. Lütfen biri aynı benim gibi ya da benzer birşey yaşadı mı ? (Bebeğin hareketleri normal )
Eski kan 33 haftada mi gelecek canım bence doktorunu değiştir normalde en ufak leke bile olsa tüm tetkikleri yapardı benim doktorum herşey önemli sonuçta can taşıyoruz sende başka bir doktora git canım birde iki gündür diyorsun Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşallah
1 Beğeni
Ilgin için teşekkür ederim dikkate alacağım dediğini inşallah önemli birşey değildir
Tamam canım dikkat et kendine inşallah önemli bişey değildir ihmal etme mutlaka git doktora
Merhaba nasılsınız, yine kahve akıntı geldimi? Ağrınız varmı. Bencede hemen gitmelisiniz doktora.
1 Beğeni
Yok o günlerden sonra gelmedi ağrım yok şimdi. Dinleniyorum bolcana bebeğim de maşallah çok hareketli seslere de tepki veriyor ismini sesleniyorum kıpır kıpır yarın doktor kontrolümüz var